Аратта - На головну

8 травня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


У Цушка, щось із арифметикою. МВС записало у мітигувальники кожного 4-го

Коаліція «С.Р.А.К.А» 5655 переглядів

Опубліковано - 23.04.2007 16:47 | Всі новини | Версія для друку

У Цушка, щось із арифметикою. МВС записало у мітигувальники кожного 4-го
У Цушка, щось із арифметикою. МВС записало у мітигувальники кожного 4-го
За даними МВС, тільки за минулий тиждень у масових акціях взяли участь 10 мільйонів українців.

Упродовж минулого тижня відбулося 22,6 тис. масових заходів та акцій (попереднього 16,5 тис.), з них 113 політичного, 440 соціально-економічного, 21 939 релігійного, 49 культурно-видовищного і спортивного характеру та 60 інших. Участь у них взяло понад 10 млн осіб.

У зв’язку із зниженням ризиків групових порушень громадського порядку і з тенденцією до нормалізації оперативної обстановки в регіонах держави, розпорядженням МВС України від 18.04.2007 особовий склад структурних підрозділів центрального апарату Міністерства, головних управлінь, управлінь МВС України в АР Крим, областях, місті Севастополі, на транспорті та внутрішніх військ переведено з посиленого на повсякденний режим несення служби.

Цим же розпорядженням продовжено діяльність Оперативного штабу МВС та аналогічних штабів на місцях.

Водночас, з метою найбільш ефективного виконання завдань із забезпечення охорони громадського порядку і безпеки під час проведення масових заходів у столиці, ГУМВС України в місті Києві з 18 квітня переведено на посилений варіант оперативно-службової діяльності, повідомляє ЦГЗ МВС України.

Від “Аратти”: очевидно, що із наведених даних більшість - стосується політичних акцій у столиці. А у столиці - минулого тижня найбільше(якщо вірити тому самому джерелу) мітингували прихильники більшовиків.

Отже, якщо брати у розрахунок оплату послуг пересічного “прихильника” у 130 грн./день, то можна порахувати, скільки коштів списали на акції їхні штабісти. І це без урахування вартості транспорту: заказних потягів та сотень автобусів. Хоча невідомо, хто за цей транспорт розраховувався. Чи не держбюджет часом?
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Коаліція «С.Р.А.К.А»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Ніколи нічого не замишляйте проти Росії, тому що на кожну вашу хитрість вона відповість своєю непередбачуваною дурістю ”
Отто фон Бісмарк

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.