Аратта - На головну

2 травня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


“Кримнаш”. Окупанти передислокували у Крим зенітні комплекси С-400

Імперія «Совок» 5432 перегляди

Опубліковано - 12.08.2016 23:03 | Всі новини | Версія для друку

ЗРК С-400
ЗРК С-400
Росія розмістила в анексованому Криму новітню ракетну систему С-400 “Тріумф”, повідомили російські агентства з посиланням на прес-службу Південного військового округу.

Зенітний ракетний полк, який отримав на озброєння нову систему, дислокований у Феодосії, повідомляє ВВС.

Хоча Росія оголосила про наміри надіслати С-300 до Криму раніше, оголошення російського міноборони зроблено через два дні після того, як президент Путін звинуватив українську розвідку в плануванні диверсій на території анексованого півострова і пригрозив діями у відповідь на загибель двох російських військовослужбовців.

Ракетна система С-400 призначена для знищення авіації, крилатих і балістичних ракет, а також може застосовуватися проти наземних об’єктів.

Дальність дії С-400 досягає 400 км, вона здатна знищувати цілі на висоті до 30 км.

Виробник зенітних ракетних систем (ЗРС) дальньої дії С-400 "Тріумф" - концерн "Алмаз-Антей".

На озброєння в російській армії ЗРС С-400 надійшла тільки в 2007 році.

Про плани надіслати комплект C-400 до Криму стало відомо ще в липні.

Однак розміщено їх у Криму на тлі загострення напруженості.

У п’ятницю російський прем’єр-міністр Дмитро Медведєв не виключив розриву дипломатичних відносин з Україною в разі загострення кризи довкола Криму.

Україна, яка відкидає всі звинувачення в плануванні диверсій у Криму, привела до стану підвищеної боєготовності війська уздовж адміністративного кордону з Кримом і лінії розмежування на сході.

У п’ятницю в напрямку Криму в Херсонській області рухалася танкова колона.

У заяві російських військових сказано, що ЗРС С-400 були успішно випробувані на полігоні Капустин Яр на півдні Росії і що вони будуть залучені до військових навчань "Кавказький щит-2016", які відбудуться наступного місяця.

Посол України в ООН на консультаціях щодо ситуації в Криму у Раді Безпеки сказав, що Росія зосередила на кордоні з Україною майже 40 тисяч військових.

Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Імперія «Совок»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Вони вважають життя наше забавою і житіє прибутковою торгівлею, бо кажуть, то повинно ж звідкілясь мати прибуток, бодай із зла”
Біблія

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.