Аратта - На головну

4 травня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Глухів (Сумська область) 12 травня 1870 року, поширилися звістка, що їх знаменитому земляку Артемію Яковичу Терещенко, відомому цукрозаводчику та меценату височайшим указом надано потомственне дворянство. Сини згодом гідно продовжували його справу. А от численні онуки, вже стали прикладати свої здібності в інших іпостасях. Михайло Іванович Терещенко був міністром фінансів та закордонних справ в уряді О.Керенського; Федір Федорович Терещенко був талановитим авіаконструктором, вельми високо цінувався Жуковським, й літаки його конструкцій були прийняті на озброєння російською армією в І Світовій війні...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Поки Путін нагнітає кризу навколо Криму, в Кремлі йде боротьба за владу

Світ навколо нас 4955 переглядів

Опубліковано - 15.08.2016 22:01 | Всі новини | Версія для друку

Поки Путін нагнітає кризу навколо Криму, в Кремлі йде боротьба за владу
Поки Путін нагнітає кризу навколо Криму, в Кремлі йде боротьба за владу
Усі задаються питанням, і в Києві, і в західних столицях, чи планує російський президент Владімір Путін продовжити воєнні дії в Україні.

Москва звинуватила Київ у нібито підготовці терактів у Криму. Це дало Путіну привід для войовничих погроз - він заявив, що Росія не залишить без уваги вбивство двох російських військових, пише британське видання The Times.

Погрози Путіна є частиною серії кроків, які стривожили Захід. Його ентузіазм у зближенні з Туреччиною, після невдалого перевороту, виглядає як опортуністичні спроби запропонувати президенту Ердогану альтернативу НАТО, зазначається в статті.

Видання зазначає, що, хоча в Росії є схильність до агресивних дій, поки увага світу фокусується на чомусь іншому, у нової війни з Україною мало предметного змісту, оскільки Кремль все ще відчайдушно намагається уникнути нових санкцій і поки він не позбавився від старих. "Те, що здається більш ймовірним: Путіну потрібна зовнішня криза, тому що він знаходиться під тиском "вдома". Він чекає парламентських виборів наступного місяця, і, хоча в опозиції на перемогу мало шансів, незадоволення всередині країни зростає", - йдеться в статті.

Росіяни стоїчно миряться з різким падінням рівня життя, падінням курсу рубля і, пов’язаних з цим, обмеженнями на поїздки за кордон, їм дуже не подобається високий рівень корупції, необмежена влада осіб з оточення Путіна і їм неприємно через допінговий скандал. У минулому місяці Путін звільнив чотирьох губернаторів, історія їх корумпованості виглядала вельми правдоподібно.

Нова напруженість у відносинах з Україною також може бути представлена пропагандою як твердість перед проявами зовнішніх провокацій, а також дозволить Путіну скасувати заплановані мирні переговори і уникнути необхідності йти на поступки.

В останній раз він використовував іноземну кризу, щоб заручитися підтримкою у себе вдома, коли відбулася окупація Росією Криму, тоді рейтинг Путіна злетів вище 80%. "Там у Кремлі також може йти боротьба за владу", - йдеться в статті. Звільнення Путіним Сєргєя Іванова може бути початком. Так, видання не виключає, що скоро може настати звільнення "дискредитованого" прем’єр-міністра Дмітрія Медвєдєва, якого може замінити Алєксєй Кудрін.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Світ навколо нас»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Почуття єдності нації неможливе без поваги до себе…”
Гарріет Бічер-Стоу

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.