Аратта - На головну

4 травня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- свій шлях до Місяця радянський «Луноход» розпочав в Україні. Для підготовки команди, що ним керувала, та для випробовувань самого апарата в кримських горах під Сімферополем було створено спеціальний «місяцедром». У 70-х на Місяць було запущено всього два «трактори» — «Луноход-1» та «Луноход-2». Під час виконання місячної місії «трактористи» теж знаходилися в Криму — у центрі керування в селищі Шкільне. Пізніше зі Шкільного керували роботою космічних кораблів «Союз», брали участь у здійсненні першої міжнародної стиковки «Союз»-«Аполон», відстежували перший, і єдиний, політ радянського «човника» «Буран». Після проголошення незалежності України центр у Криму було майже повністю знищено...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Путін знову заперечив причетність Росії до зламування пошти Демпартії США

Імперія «Совок» 4498 переглядів

Опубліковано - 2.09.2016 19:55 | Всі новини | Версія для друку

Путін знову заперечив причетність Росії до зламування пошти Демпартії США
Путін знову заперечив причетність Росії до зламування пошти Демпартії США
Президент Росії Владімір Путін знову заперечив причетність Москви до зламування електронної пошти апарату Демократичної партії США, витік вмісту якої викликав скандал у Сполучених Штатах.

«Принаймні, на державному рівні ми цим напевно не займаємося», – заявив він в оприлюдненому прес-службою Кремля інтерв’ю агентству «Блумберґ».

«І врешті, чи це важливо, хто зламав ці якісь дані з передвиборного штабу пані Клінтон? Хіба це важливо? Важливо, що є змістом того, що подали громадськості. Навколо цього й має вестися дискусія, насправді», – сказав Путін.

Раніше в інтернеті були оприлюднені матеріали службового листування апаратників Демократичної партії США в період передвиборчої кампанії в цій партії, що мала визначити кандидата від неї на виборах президента США. З листування, здобутого зі зламаних поштових серверів партії, випливало, що працівники апарату, які мали б бути безсторонніми, надавали перевагу Гілларі Клінтон перед Берні Сандерсом. У партії і в колах, пов’язаних із комп’ютерною безпекою, заявили, що є ознаки того, що зламування здійснили хакери, пов’язані з державними структурами Росії.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Імперія «Совок»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Якщо народ позбавити його історії, то через покоління він перетвориться на натовп, а ще через покоління ним можна буде управляти ”
Йозеф Геббельс

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.