Аратта - На головну

2 травня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в місті Батурин (Чернігівська область) 5 листопада 1702 року у генерального писаря Пилипа Орлика народився син Григор. Згодом вони будуть змушені покинути Україну. Пилип Орлик буде гетьманувати понад тридцять років, але більша частина його гетьманства пройде в еміграції. Григор Орлик стане визначним державним і військовим діячем Франції, генералом і довіреною особою короля Людовіка XV, отримає графський титул і велику кількість європейських нагород. В 1747 році Г.Орлик одружиться на Луїзі-Олені де Брюн де Дентельвіль і стане володарем значних земель у Франції. Під Парижем він буде мати замок. В середині ХХ ст. на землях, що колись належали Григору Орлику буде побудований міжнародний аеропорт “Орлі”...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Більшовики домовилися із класовоблизьким криміналітетом. Про погроми вони заздалегідь повідомили

Коаліція «С.Р.А.К.А» 5596 переглядів

Опубліковано - 25.04.2007 14:57 | Всі новини | Версія для друку

Більшовики домовилися із класовоблизьким криміналітетом. Про погроми вони заздалегідь повідомили
Більшовики домовилися із класовоблизьким криміналітетом. Про погроми вони заздалегідь повідомили
На днях керівництво ПР мало зустрічі із кримінальними авторитетами, із якими домовилися про спльні дії.

Заявами Пінчука про те, що, нібито, опозиція готує провокації, Партія регіонів прикриває свої домовленості з криміналом. Як нам стало відомо, 22-23 квітня “регіонали” мали контакт з авторитетними представниками кримінального середовища столиці на прізвиська “Сєдой” та “Джигіт”. Про це повідомив заступник голови партії “Наша Україна” Ігор Кріль.

“Авторитети” є відповідальними за вербування та участь вихідців з кримінального середовища у вуличних акціях протесту на підтримку дій “антикризової” коаліції”, - повідомив Кріль.

“Керівники бригад (всього зібрано близько 50 осіб, групи поділені на бригади по 5 осіб кожна), в разі необхідності повинні будуть спрямовувати своєї підлеглих у ряди “помаранчевих” для вчинення провокацій під помаранчевими прапорами. Зокрема, організацією бійок з представниками правоохоронних органів , - розповів Кріль, - Крім цього, старших груп було проінструктовано на випадок необхідності про вчинення окремих провокацій і у власному, “біло-блакитному” таборі (бригадирам видано по 2 піротехнічних вибухопакета)”.

“Вказана група знаходиться в так званому “резерві”, - повідомив Кріль, - за день “простою” кожен учасник отримує по 250-300 гривень. За результатами вдало проведеної операції, зачинщикам провокацій обіцяно 10 тисяч доларів”.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Коаліція «С.Р.А.К.А»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

У сучасних умовах будь-яка нація, що не бажає «самознищення» чи рабського становища у світовому співтоваристві, повинна на перше місце висувати завдання інтелектуальної безпеки”
Юрій Канигін

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.