Аратта - На головну

27 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в селі Лемеші (Чернігівська область) на початку XVIII століття народився хлопчик Олексій Розум. У вільний від випасу корів час, він співав у сільскому церковному хорі, де був помічений, відправлений до Петербургу й згодом став графом Розумовським й вінчаним чоловіком імператриці Елизавети (щоправда без права престолонаслідування). Брат графа Кирило у 18 років (!!!) очолив петербургську академію наук, а згодом ще й став гетьманом Лівобережної України...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Інцидент над Чорним морем: російський Су-27 перехопив літак-розвідник США

Світ навколо нас 5255 переглядів

Опубліковано - 8.09.2016 11:28 | Всі новини | Версія для друку

Інцидент над Чорним морем: російський Су-27 перехопив літак-розвідник США
Інцидент над Чорним морем: російський Су-27 перехопив літак-розвідник США
У Пентагоні заявляють, що російський пілот діяв “небезпечно і непрофесійно”. В оборонному відомстві Росії стверджують, що США ведуть стеження за військовими навчаннями.

Російський винищувач Су-27 у середу, 7 вересня, перехопив патрульний літак ВМС США Р-8 ("Посейдон") в небі над Чорним морем. Цю інформацію підтвердив представник міністерства оборони США, повідомляє агентство Reuters.

У Пентагоні розцінили маневр російського винищувача як "небезпечний і непрофесійний". Су-27 підлетів до "Посейдона" на відстань близько 3 метрів, зазначили у відомстві.

Тим часом представник міноборони Росії Ігорь Конашенков заявив, що російські пілоти діяли в суворій відповідності з міжнародними правилами здійснення повітряних польотів. "Після наближення російських винищувачів до літаків-розвідників (США - Ред.) для візуального розпізнавання і визначення бортових номерів американські літаки різко змінювали курс, - повідомив Конашенков. - Це не перша спроба авіації НАТО наблизитися до державного кордону РФ для ведення розвідки в районах проведення стратегічних командно-штабних навчань "Кавказ 2016".

Нагадаємо, у липні міністерство оборони Болгарії заявляло про порушення російським літаком міжнародних правил під час польоту над Чорним морем.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Світ навколо нас»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Якщо знаєш себе і супротивника, то завжди виграватимеш. Якщо знаєш себе, але не знаєш супротивника - один раз переможеш, всі інші - програєш. Якщо не знаєш ні себе, ні його - завжди програватимеш”
Цзу Дзинь

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.