Аратта - На головну

16 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- українська мова посіла друге місце в світі за мелодійністю після італійської. Також її визнали третьою найкрасивішою мовою в світі за такими критеріями, як фонетика, лексика, фразеологія та побудова речень після французької та перської мов на мовному конкурсі, що пройшов у Парижі в 1934 році...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Кібервійна. Конгресмени-демократи звинувачують Росію у хакерстві на шкоду США

Світ навколо нас 4926 переглядів

Опубліковано - 23.09.2016 13:52 | Всі новини | Версія для друку

Кібервійна. Конгресмени-демократи звинувачують Росію у хакерстві на шкоду США
Кібервійна. Конгресмени-демократи звинувачують Росію у хакерстві на шкоду США
Провідні конгресмени з Демократичної партії США на засіданні комітетів із розвідки звинуватили Росію в спробі вплинути за допомогою комп’ютерного хакерства на заплановані на 8 листопада президентські вибори у Сполучених Штатах.

Сенатор Дайан Файнштейн і член Палати представників Адам Шифф заявили, що «на підставі отриманих повідомлень ми дійшли висновку, що російські спецслужби докладають серйозних і узгоджених зусиль для впливу на вибори в США».

«Ми не бачимо ніякого іншого обґрунтування поведінки росіян», – додали конгресмени і закликали президента Росії Владіміра Путіна «наказати припинити цю діяльність».

За повідомленням Reuters, адміністрація Обами вважає, що дві російські спецслужби, армійське Головне розвідувальне управління та Федеральна служба безпеки, стоять за останніми кібератаками, які стали частішими й нахабнішими.

Різноманітність хакерських атак, метою яких є як Національний комітет Демократичної партії, так і орієнтовані на республіканців колишні дипломати, змусила американських чиновників дійти висновку, що мета Росії полягає не просто в просуванні якогось із кандидатів на виборах 8 листопада, але в дискредитації виборів і демократії, наголошує Reuters.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Світ навколо нас»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Коли я ознайомився з партіями марксистів, соціалістів, лібералів та демократів, то за спиною кожної з них я побачив хитрий писок жида”
Іван Франко

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.