Аратта - На головну

26 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- найдовша печера на Україні носить назву «Оптимістична» і знаходиться на Поділлі - це гіпсова печера на глибині 20 м, протяжністю понад 230 км. Вхід до неї розташований поблизу села Королівка Борщівського району Тернопільській області. Це найдовша гіпсова печера у світі і друга за протяжністю, - вона поступається лише Мамонтовій печері в США...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Нідерландська поліція назвала імена двох фігурантів справи про катастрофу МН17

Світ навколо нас 5955 переглядів

Опубліковано - 29.09.2016 00:42 | Всі новини | Версія для друку

Нідерландська поліція назвала імена двох фігурантів справи про катастрофу МН17
Нідерландська поліція назвала імена двох фігурантів справи про катастрофу МН17
Міжнародна група слідчих наразі збирає інформацію про двох фігурантів справи, яка стосується катастрофи малайзійського “Боїнга” на сході України в липні 2014 року.

Про це сказано на сайті поліції Нідерландів.

Згідно з інформацією, йдеться про Андрія Івановича з позивним "Оріон" та Миколу Федоровича з позивним "Дельфін".

"Міжнародна слідча група має кілька записів телефонних розмов, в яких беруть участь особи, згадані вище", - сказано у повідомленні.

Слідчі оприлюднили аудіоуривки телефонних розмов, однак зазначили, що не мають жодних доказів того, що ці розмови безпосередньо пов’язані з фактом збиття літака рейсу МН-17.

Міжнародна група слідчих просить повідомити, якщо хтось впізнає голоси вказаних чоловіків, знає їхнє місцеперебування або володіє іншою інформацією, яка стосується слідства.

Усю інформацію просять надсилати на електронну пошту contact@jitmh17.com або повідомляти за телефонами 0800-300014 (дзвінки безкоштовні) та 0031886624600 з 08:00 до 20:00 (GMT +2). Слідчі мають змогу говорити різними мовами, у тому числі російською.

Як відомо, міжнародна команда з розслідування катастрофи літака "Боїнг" рейсу МН17, що сталася 17 липня 2014 року, дійшла висновку, що лайнер було збито ракетою, випущеною із ЗРК "Бук", доставленого з території Росії.

Катастрофа літака Boeing-777 рейсу MH17 забрала життя 283 пасажирів та 15 членів екіпажу, в тому числі 80 дітей. Найбільше серед загиблих було громадян Нідерландів, Малайзії та Австралії.

До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Світ навколо нас»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Знаєте, що таке малорос? Ні? Паршивець, просто кажучи, ні те ні се. Він, бачите, собі з походження — українець, з виховання — руський, з переконань — неук у всьому, що торкається рідного народу, по вдачі — боягуз, себелюб, раб. От це — малорос.”
Володимир Винниченко

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.