Аратта - На головну

26 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Ситуация на фронті: «гаряче» під Маріуполем

Війна з Росією (АТО) 7175 переглядів

Опубліковано - 9.11.2016 15:19 | Всі новини | Версія для друку

Ситуация на фронті: «гаряче» під Маріуполем
Ситуация на фронті: «гаряче» під Маріуполем
За минулу добу в районі проведення антитерористичної операції з боку російсько-окупаційних військ зафіксовано 54 випадки відкриття вогню по позиціях сил АТО.

Про це повідомляє прес-центр АТО.

На Маріупольському напрямку ворог 32 рази провокував наших захисників на відкриття вогню у відповідь використовуючи стрілецьку зброю, гранатомети, озброєння БМП, а також 82 та 120 мм міномети. Під обстріли потрапили Тарамчук, Красногорівка, Мар’їнка, Талаківка, Новотроїцьке, Березове, Лебединське, Широкине, Павлопіль, Степне.

На Луганському напрямку російсько-окупаційний контингент зі стрілецької зброї, озброєння БТР та 120 мм мінометів 16 разів провокували наших військових на відкриття вогню у відповідь. Вогонь вівся у напрямку Станиці-Луганської, Жовтого, Кримського та Новоолександрівки, у районі Балки Кошарної, а по Калиновому- Попасному ворог застосував 122 мм самохідні артилерійські установки.

З великокаліберних кулеметів, гранатометів, озброєння БМП, 82 та 120 мм мінометів бойовики обстріляли Луганське, Авдіївку, Зайцеве та Новгородське.

Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Війна з Росією (АТО)»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Немає більш вірної ознаки поганого устрою міст, ніж велика кількість в них юристів і лікарів ”
Платон

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.