Аратта - На головну

26 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Інститут, пов’язаний із Путіним, розробив план втручання Росії у вибори США

Імперія «Совок» 5837 переглядів

Опубліковано - 20.04.2017 16:10 | Всі новини | Версія для друку

Інститут, пов’язаний із Путіним, розробив план втручання Росії у вибори США
Інститут, пов’язаний із Путіним, розробив план втручання Росії у вибори США
Російський інститут стратегічних досліджень, яким керують призначені Кремлем колишні представники розвідки, розробив план із впливу на президентські вибори у США минулого року, заявляє новинна агенція Reuters.

Агентство цитує кількох колишніх і нинішніх американських чиновників, які говорили на умовах анонімності. Згідно з публікацією від 19 квітня, інститут створив два секретні документи, які вдалося отримати американській розвідці.

Один із них, підготовлений у червні 2016 року, пропонував запустити медіа-кампанію з метою спонукати американських виборців голосувати за кандидата із більш м’якою, ніж у Барака Обами, політикою щодо Росії.

Другий документ, розроблений у жовтні, застерігав, що кандидат від демократів Гілларі Клінтон, ймовірно, переможе на виборах у США. У документі йшлося про те, що Росія має зупинити кампанію з підтримки республіканця Дональда Трампа і натомість сконцентруватися на повідомленнях про можливі фальсифікації на виборах і дискредитації Клінтон.

Reuters заявляє, що речник Путіна, до якого звернулися за коментарем щодо цього, не відповів на запит.

Американські спецслужби у січні оприлюднили звіт, в якому припустили, що президент Росії Володимир Путін замовив «кампанію з впливу» на вибори США за допомогою комп’ютерних зломів, витоку інформації й інших методів. Крім того, у звіті йшлося, що уряд Путіна явну перевагу надавав Трампу, який переміг на виборах 8 листопада.

Державне інформаційне агентство Росії ТАСС 19 квітня цитувало неназваного представника Російського інституту стратегічних досліджень, який припускав, що прохання про коментар з боку західних ЗМІ були «жартом і нічим більше».
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Імперія «Совок»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Марно пояснювати дурням і начальникам: перші слухають і нічого не розуміють, другі все розуміють і тому не слухають”
Михайло Мамчич

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.