Аратта - На головну

1 травня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Глухів (Сумська область) 12 травня 1870 року, поширилися звістка, що їх знаменитому земляку Артемію Яковичу Терещенко, відомому цукрозаводчику та меценату височайшим указом надано потомственне дворянство. Сини згодом гідно продовжували його справу. А от численні онуки, вже стали прикладати свої здібності в інших іпостасях. Михайло Іванович Терещенко був міністром фінансів та закордонних справ в уряді О.Керенського; Федір Федорович Терещенко був талановитим авіаконструктором, вельми високо цінувався Жуковським, й літаки його конструкцій були прийняті на озброєння російською армією в І Світовій війні...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Сьогодні компанія Google запускає персональну сторінку в Україні

Технології 9739 переглядів

Опубліковано - 3.05.2007 16:56 | Всі новини | Версія для друку

Сьогодні компанія Google запускає персональну сторінку в Україні
Сьогодні компанія Google запускає персональну сторінку в Україні
Сьогодні, 3 травня, компанія Google оголосила про запуск персональної сторінки iGoogle в Україні, що пропонує користувачам прямий доступ до найбільш важливої персональної інформації й усе на одній сторінці.

Як заявляють представники компанії Google, вибираючи з-поміж тисяч гаджетів і стрічок новин, користувачі можуть зробити свою сторінку унікальною. Якщо користувача цікавлять новини, відео або ігри, то на одній сторінці iGoogle представляє свою добірку коротких новин.

Користувач також може зробити сторінку iGoogle ще більш домашньою, вибираючи одну із шести різних тем для оформлення: тут можна знайти кілька художніх і вигадливих дизайнів як пляж, кафе, міський пейзаж, автобусна зупинка. Кожна тема змінюється, залежно від часу доби та погодних умов. Наприклад, якщо сонце заходить у країні і місті користувача, то воно також сідає на сторінці iGoogle.

Представники компанії також зазначають, що iGoogle представлено в усьому світі на 26 мовах і більше ніж у 40 країнах. Користувачі можуть налаштувати персональну сторінку iGoogle за такою адресою: http://www.google.co.ua/ig.

Як відомо, фірму Google створили в 1998 році Ларрі Пейдж і Сергій Брін - аспіранти університету Стенфорд. Наразі Google - передова Інтернет-компанія на світових ринках. Інноваційні технологи пошуку, що пропонує Google, дають щодня мільйонам людей в усьому світі доступ до інформації.

Від “Аратти”: Ви також можете додати модуль нашого порталу до своєї персональної сторінки.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Технології»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Минулі покоління лишили нам не так розв`язання проблем, як самі проблеми”
Сенека

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.