Аратта - На головну

1 травня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- одна з найвідоміших у світі різдвяних пісень - це «Щедрик», народна пісня, записана українським композитором Миколою Леонтовичем. Світ знає її як Carol of the Bells або Ring Christmas Bells. На Youtube різні виконання «Щедрика» набирають мільйони переглядів...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Прокремлівське лобі? Берлін погрожує США заходами у відповідь на санкції проти Росії

Світ навколо нас 4931 перегляд

Опубліковано - 31.07.2017 17:39 | Всі новини | Версія для друку

Прокремлівське лобі? Берлін погрожує США заходами у відповідь на санкції проти Росії
Прокремлівське лобі? Берлін погрожує США заходами у відповідь на санкції проти Росії
Німеччина не хоче торговельної війни зі Сполученими Штатами Америки, однак готова реагувати, якщо нові санкції Вашингтона проти Москви торкнуться і німецьких компаній.

Про це заявила міністерка економіки ФРН.

Міністерка економіки Німеччини Бріґітте Цюпріс (Brigitte Zypries) пригрозила Сполученим Штатам Америки заходами у відповідь на посилені санкції Вашингтона проти Росії, якщо ті будуть застосовані щодо німецьких фірм. "Американці не можуть штрафувати німецькі підприємства за те, що ті займаються бізнесом у іншій країні", - заявила в понеділок, 31 липня, міністерка у розмові з журналістами видань медіагрупи Funke.

Цюпріс додала, що нові санкції США порушують міжнародне право і наголосила, що Німеччина "звичайно, не прагне ніякої торговельної війни", однак Єврокомісія нині розглядає можливі контрзаходи.

Як повідомлялося раніше, Конгрес США ухвалила розширення санкцій проти Росії, Ірану та Північної Кореї. Нові санкції передбачають штрафні заходи в тому числі і для європейських компаній, які, зокрема, співпрацюватимуть з російським "Газпромом" при реалізації газопроводу "Північний потік-2".
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Світ навколо нас»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

...Всяк мусить пізнати свій народ і в народі себе. Чи ти рус?... Будь ним... Чи ти лях?... Ляхом будь. Чи ти німець? Німечествуй. Француз? Французуй. Татарин? Татарствуй. Все добре на своєму місці в своєму образі, і все красно, що чисто, природно, що не є підробкою, не перемішано з чужим по роду...”
Григорій Сковорода

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.