Аратта - На головну

1 травня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Росія і Китай застерегли США від військового конфлікту з Північною Кореєю

Імперія «Совок» 5096 переглядів

Опубліковано - 18.08.2017 16:07 | Всі новини | Версія для друку

Росія і Китай застерегли США від військового конфлікту з Північною Кореєю
Росія і Китай застерегли США від військового конфлікту з Північною Кореєю
Росія разом із Китаєм 17 серпня закликали Сполучені Штати не здійснювати військових дій проти Північної Кореї, заявивши, що ескалація загрози війни між Вашингтоном і Пхеньяном може досягти «точки неповернення».

«Будь-яка спроба вирішити проблему на Корейському півострові силою призведе до масової трагедії і величезних людських жертв», – заявила прес-секретар МЗС Росії Марія Захарова на брифінгу в Москві 17 серпня. За її словами, немає альтернативи мирному врегулюванню.

Ця заява знайшла відгук і в Пекіні, де напередодні заступник голови Центральної військової комісії Китаю Фань Чанлун зустрівся з головою Об’єднаного комітету начальників штабів США Джозефом Данфордом.

Фань сказав генералу США, що Китай вважає єдиним ефективним способом вирішення протистояння з Пхеньяном переговори, мовиться в повідомленні Міністерства оборони Китаю.

«Китай вважає, що діалог і консультації є єдиним ефективним засобом вирішення проблеми півострова і що військові засоби не можуть стати альтернативою», – мовиться в заяві відомства.

Поза тим, міністр оборони США Джим Маттіс після переговорів з питань безпеки із міністрами Японії у Вашингтоні 17 серпня заявив про «сильні військові наслідки, якщо Північна Корея почне воєнні дії».

Заява Маттіса відобразила попередження президента США Дональда Трампа минулого тижня про те, що Північна Корея стикнеться з «вогнем і люттю», якщо її поведінка буде загрожувати Сполученим Штатам. Це, в свою чергу, спонукало Пхеньян заявити про можливість застосування балістичних ракет у бік тихоокеанського острова Гуам, що є територією США.

Критична точка у відносинах країн може настати 21 серпня, коли Сполучені Штати і Південна Корея мають розпочати щорічні військові навчання з участю десятків тисяч солдатів від обох країн.

Північна Корея розглядає ці навчання як підготовку до вторгнення. Китай, тим часом, закликав Сполучені Штати відмовитися від навчань в обмін на те, що Північна Корея припинить випробування ядерної зброї і балістичних ракет.

Водночас голова Об’єднаного комітету начальників штабів США Джозеф Данфорд напередодні заявив: «Моя порада нашому керівництву полягає в тому, що ми не скасуємо наші навчання. Вони є дуже важливими для підтримки здатності альянсу захищатися. Поки існує загроза в Північній Кореї, ми повинні підтримувати високу готовність реагувати на цю загрозу».

Північна Корея 17 серпня також виключила припинення своїх випробувань зброї.

«Поки триває ворожа політика США і ядерна загроза, Пхеньян ніколи не покладе своє самооборонне ядерне стримування на стіл переговорів», – сказав представник КНДР в ООН Ча Сон Нам.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Імперія «Совок»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Навчаючи інших, ми вчимося самі”
Сенека

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.