Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Київ був найбільшим містом Європи у ХІ сторіччі, в п’ятдесят разів більшим за Лондон, в десять – за Париж. Досяг свого розквіту за Ярослава Мудрого (1010-1054 н.е.), який поріднився з королівськими родинами Франції, Норвегії, Румунії та Польщі. Німецький церковний діяч XІ століття єпископ із Саксонії Титмар Мерзебурзький у своїй «Хроніці» у 1012 - 1018 роках, характеризує Київ як «велике місто, у якому більш 400 церков, 8 ринків, незліченна кількість жителів». На початку ХІ століття теперішня столиця України мала 50 тисяч населення. Для порівняння, у Лондоні на той час мешкало 20 тисяч жителів. Німецький хроніст XІ століття Адам Бременський називав Київ «суперником костянтинопільського скіпетра, найчарівнішої прикраси Греції».
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Сурков назвав корисною і конструктивною зустріч із Волкером

Імперія «Совок» 4896 переглядів

Опубліковано - 21.08.2017 19:50 | Всі новини | Версія для друку

Сурков назвав корисною і конструктивною зустріч із Волкером
Сурков назвав корисною і конструктивною зустріч із Волкером
Помічник президента Росії Владіслав Сурков, який зустрівся в білоруському Мінську зі спеціальним представником США щодо врегулювання в Україні Куртом Волкером, назвав цю зустріч корисною і конструктивною.

За його словами, дискусія відбулася в тоні взаємної поваги і зацікавленості, без ілюзій і упередженості.

Як сказав Сурков, обидві сторони погодилися, що становище на «південному сході України» (так у Москві називають окуповану частину українського Донбасу») не може задовольнити ні сторони конфлікту, ні «зовнішні сили, що сприяють урегулюванню».

Співрозмовники домовилися продовжити спільну роботу і визначили теми наступної розмови, а також погодилися, що «мирний процес і на політичному треку, і у сфері безпеки може і має йти швидше», додав Сурков, як його цитують російські агентства.

Волкер після зустрічі, що відбулася за зачиненими дверима, не коментував її перебігу чи результатів.

Як очікують, він висловить свій погляд вже у столиці Литви Вільнюсі, куди він вирушає з Мінська. Там він має провести переговори з урядом Литви щодо врегулювання українського питання, зокрема щодо зупинення бойових дій на Донбасі.

У середу, 23 серпня, Волкер поїде до Києва, де приєднається до міністра оборони США Джеймза Маттіса на зустрічах із представниками влади України для обговорення «наступних кроків у дипломатичних переговорах про відновлення суверенітету і територіальної цілісності України».

Західні ЗМІ напередодні зустрічі писали, що метою Курта Волкера на зустрічі з Владіславом Сурковим у Мінську було дізнатися, чи готовий Кремль погодитися на врегулювання конфлікту на Донбасі.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Імперія «Совок»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Причина того, що важко керувати народом, полягає в тому, що народ освічується і в ньому багато розумних ”
Лаоцзи

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.