Аратта - На головну

28 квітня 2024, неділя

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Українофобські сили в Криму погралися м`язами та оголосили про приватизацію Дня Перемоги

Захист держави Регіон: Автономна республіка Крим 9246 переглядів

Опубліковано - 7.05.2007 15:54 | Всі новини | Версія для друку

Українофобські сили в Криму погралися м`язами та оголосили про приватизацію Дня Перемоги
Українофобські сили в Криму погралися м`язами та оголосили про приватизацію Дня Перемоги
У Сімферополі (Крим) активісти молодіжного об`єднання “Прорив” провели сьогодні акцію “В кожному вікні - російський прапор!”.

Як передає кореспондент УНІАН, учасники акції (близько 30 чоловік) роздавали перехожим російські триколори, а також пригощали яблуками і просили кидати огризки у відро для сміття з написом: "Для огрызков" (таким чином "проривовці" натякали на першого заступника українського МЗС Володимира ОГРИЗКА, який, як відомо, заявив, що Чорноморський флот Росії при використанні російських прапорів у Севастополі повинен виходити з відчуття міри). Перехожі охоче брали прапори і пригощалися яблуками.

Крім того, на фасад однієї з будівель в центрі Сімферополя, де проходила акція "В кожному вікні - російський прапор!", з даху розгорнули великий російський прапор.

Акція проходила під прапорами "Прориву", прапорами Росії і транспарантами з гаслами: "Российский флаг - знамя победы!", "Россию-мать нельзя продать!", "Славянские ручьи сольются в русском море!" тощо.

Як сказала журналістам лідер кримської організації "Прорив" Надія ПОЛЯКОВА, "Крим - проросійський" і тому "Прорив" вирішив влаштувати "свято російського прапора", роздати прапори кримчанам і закликати їх вивісити прапори на балконах 9 травня - в День Перемоги.
Чи не час дати належну відповідь проросійським силам в Україні?
Чи не час дати належну відповідь проросійським силам в Україні?
У зверненні, що роздавалося в ході акції "В кожному вікні - російський прапор!", зокрема, йдеться: "У Криму і Севастополі розв`язана війна прапорів. З вуст київських урядовців вже систематично звучить обурення з приводу великої кількості російських прапорів у Севастополі", в зв`язку з цим, "Прорив" звертається до всіх кримчан напередодні Дня Перемоги зшити російські прапори і вивішувати їх з вікон і балконів.

"З сьогоднішнього дня на центральних площах кримських міст молодь "Прориву" роздає російські прапори всім, хто хоче взяти участь у акції", - сказано в зверненні.

Як відомо, молодіжний рух "Прорив" очолює громадянин РФ Олексій ДОБИЧІН. Минулого літа його було депортовано з Севастополя до Москви.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Захист держави»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

...пaтpіoтизм вeликoгo нapoдa має бути віpoю у вeликy і світову міcію цього нapoдa, інакше це бyдe нaціoнaлізм пpoвінційний, зaмкнений і позбавлений світових перспектив.”
Микола Бердяєв

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.