Аратта - На головну

26 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- українська мова посіла друге місце в світі за мелодійністю після італійської. Також її визнали третьою найкрасивішою мовою в світі за такими критеріями, як фонетика, лексика, фразеологія та побудова речень після французької та перської мов на мовному конкурсі, що пройшов у Парижі в 1934 році...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


“Громада” готує сенсацію на вибори

Політика 5738 переглядів

Опубліковано - 9.05.2007 05:28 | Всі новини | Версія для друку

Лазаренко йде на вибори
Лазаренко йде на вибори
Партія “Громада” братиме участь у позачергових парламентських виборах, повідомив лідер партії Павло Лазаренко.

За його словами, партія розраховує на те, що "українські виборці після п’яти років життя під спекулятивними гаслами зрозуміють нарешті, що без реалізації, Громадою ідеї національного єднання, що висувається, Україну чекає багаторічна політична криза, яка може закінчитися повним паралічем влади і анархією".

"Ми йдемо на вибори, щоб примусити політиків зрозуміти, нарешті, що Україна не може бути вотчиною одного, або двох бізнес-кланів, вона не може бути чисто помаранчевою, або біло-блакитною. Її треба сприймати з тими історичними реаліями, які складалися сторіччями", підкреслив Лазаренко.

Лідер Громади повідомив, що "партія відстоює ідею формування нового уряду на основі справжньої коаліції національної єдності, в якій були б представлені політичні сили, що користуються максимальною підтримкою у всіх регіонах країни, а не тільки на сході, або заході. Це має бути уряд суспільного компромісу в найширшому розумінні".

За словами Лазаренка, "Громада піде на вибори з радикально новою ідеєю створення в країні могутнього середнього бізнесу, відродження сіл і малих міст України".

"І швидше за все підемо в блоці партій, формат якого, повірте, стане справжньою сенсацією для багатьох політичних партій і блоків. Це буде політична сила, яка розділяє наші принципи національної єдності", сказав Лазаренко.

Нагадаємо, американський апеляційний суд у середу відмовився переглянути своє рішення про відмову в задоволенні позову про повернення $2,5 мільйони, конфіскованих у одного з банків у справі колишнього прем’єр-міністра України Павла Лазаренка.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Політика»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Мале знання віддаляє від Бога, велике - приводить до Нього знову ”
Ф. Бекон, англійський філософ

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.