Аратта - На головну

23 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- свій шлях до Місяця радянський «Луноход» розпочав в Україні. Для підготовки команди, що ним керувала, та для випробовувань самого апарата в кримських горах під Сімферополем було створено спеціальний «місяцедром». У 70-х на Місяць було запущено всього два «трактори» — «Луноход-1» та «Луноход-2». Під час виконання місячної місії «трактористи» теж знаходилися в Криму — у центрі керування в селищі Шкільне. Пізніше зі Шкільного керували роботою космічних кораблів «Союз», брали участь у здійсненні першої міжнародної стиковки «Союз»-«Аполон», відстежували перший, і єдиний, політ радянського «човника» «Буран». Після проголошення незалежності України центр у Криму було майже повністю знищено...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Мороз примітивно грає на публіку, вважає Тарасюк

Політика 5361 перегляд

Опубліковано - 11.05.2007 14:54 | Всі новини | Версія для друку

Мороз примітивно грає на публіку, вважає Тарасюк
Мороз примітивно грає на публіку, вважає Тарасюк
Лідер Народного РУХу та блоку “Українська Правиця” Борис Тарасюк вважає, що роблячи гучні заяви лідер соціалістів хоче відбілитися від корупційних дій.

Коментуючи заяви Голови Верховної Ради V скликання Олександра Мороза щодо можливого переформатування коаліції у Верховній Раді за участю «Нашої України» та Партії Регіонів, Голова Народного Руху України, Лідер блоку «Рух – Українська Правиця» Борис Тарасюк, зокрема, заявив: «Це спроба відбілитися після політичного корупціонерства. Ця нещиро, оскільки заради отримання посади лідер соціалістів готовий був зрадити виборців, які голосували за Партію соціалістів в складі коаліції демократичних сил», - зазначив Борис Тарасюк.

«Цей крок я розглядаю як нещирий, нереалістичний, а відтак це просто гра на публіку», - заявив Тарасюк.

За словами Голови Руху, «такі заяви Мороза дивують своєю нелогічністю і цинізмом. То він раптом говорить про те, що готовий поступитися місцем соціалістів у коаліції, то – звинувачує опозицію в аваріях на залізниці і газопроводі. В Мороза немає будь-яких доказів і ще більше цинічними виглядають ці звинувачення на фоні внутрішньополітичної кризи».

Тарасюк вважає, що «такого роду висловлювання посадової особи потребують серйозного розслідування і відповідальності в разі непідтвердження фактів. Це вже не перше висловлювання Мороза, яке межує з порушенням законодавства України. Очевидно, колишньому Голові Верховної Ради варто пам’ятати, що перед законом всі рівні».
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Політика»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Чим обмеженішим є світогляд людини, чим менше вона знайома з історією, природою і філософією, тим щиріша її прихильність до своєї релігії ”
Людвіг Фейєрбах

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.