Аратта - На головну

26 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- найдовший духовий музичний інструмент в світі - це трембіта, — конічна дерев’яна труба без бокових отворів. ЇЇ довжина може досягати чотирьох метрів. Діапазон трембіти — дві з половиною октави. Її звуки чутно більш ніж за десять кілометрів. Цей традиційний для жителів українських Карпат інструмент і досі використовується. Трембітарі сповіщають горян про важливі події. Якщо Ви включите до програми своєї подорожі один з фестивалів краю, то обов’язково познайомитеся з незвичайним інструментом.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Грицак розповів про розкриті і попереджені злочини

Захист держави 4960 переглядів

Опубліковано - 3.04.2018 19:55 | Всі новини | Версія для друку

Грицак розповів про розкриті і попереджені злочини
Грицак розповів про розкриті і попереджені злочини
Служба безпеки України готова протидіяти всім напрямкам російської гібридної агресії.

На цьому наголосив Голова СБУ Василь Грицак під час робочої поїздки на Одещину, повідомив прес-центр СБУ.

Співробітники СБ України зірвали майже сто спроб інспірування штучних протестних акцій, націлених на дестабілізацію ситуації у державі в інтересах Росії.

«Служба заблокувала наміри спецслужб РФ провести приховану федералізацію та автономізацію кількох регіонів України, зокрема і в Одеській області», - наголосив Голова СБУ.

З початку року Служба попередила низку зухвалих терактів, які планувалися російськими спецслужбами у центрі Києва проти мирних громадян та політичних діячів. Ключовий акцент кремлівські куратори також роблять на інспіруванні міжетнічних конфліктів та дестабілізації ситуації в окремих областях країни. «Нещодавно ми викрили організоване угруповання, яке за вказівкою з РФ, здійснило акти вандалізму щодо об’єктів національно-культурної спадщини національних меншин у різних регіонах України», - зазначив Василь Грицак.

Днями співробітники СБ України затримали двох виконавців підриву польського «Меморіалу Орлят» на Личаківському кладовищі у Львові, які також підпалили польський туристичний автобус. «За наявною інформацією, фінансування терактів здійснювалося оточенням біглого екс-президента під кураторством російських спецслужб», - повідомив очільник СБУ.

За його словами російські спецслужби не залишають спроб розхитати ситуацію, зокрема у Бессарабії, раніше успішно блокованих СБУ. «Я хочу відчути «пульс», з яким працює управління та здатність колективу відповідати на виклики, що існують у такому складному регіоні», - підкреслив Голова Служби на робочій зустрічі з особовим складом Управління СБУ в Одеській області.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Захист держави»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Тільки люди розумом убогі, особливо недоумки та ідіоти, позбавлені національних прикмет”
Арсен Річі

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.