Аратта - На головну

26 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- одна з найвідоміших у світі різдвяних пісень - це «Щедрик», народна пісня, записана українським композитором Миколою Леонтовичем. Світ знає її як Carol of the Bells або Ring Christmas Bells. На Youtube різні виконання «Щедрика» набирають мільйони переглядів...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Найманці ПВК використовують російські військові бази

Імперія «Совок» 4562 перегляди

Опубліковано - 25.04.2018 20:29 | Всі новини | Версія для друку

Найманці ПВК використовують російські військові бази
Найманці ПВК використовують російські військові бази
Попри запевняння Кремля, що він не має жодного стосунку до росіян, які воюють в Сирії у цивільному статусі, кореспонденти Reuters стали свідками повернення трьох груп Росіян із Дамаска на російську військову базу в Молькіно.

Як повідомляє агентство Reuters, його кореспонденти бачили, як 17 квітня в аеропорту Ростова-на-Дону приземлився літак Cham Wings. За даними джерел, ця компанія перекидає приватних бійців з Росії в Сирію і назад.

Журналісти стали свідками, як кілька груп чоловіків у цивільному на трьох автобусах вирушили на хутір Молькіно під Краснодаром, за 350 кілометрів на південь від аеропорту Ростова. На хуторі Молькіно перебуває 10-я окрема бригада спеціального призначення російського Міноборони, свідчить інформація на сайті Кремля.

У Молькіно кожен автобус пригальмував на одну-дві хвилини біля КПП, на якому чергували як мінімум двоє військових, перш ніж проїхати далі. Через 15-20 хвилин автобуси виїхали з бази порожніми.

Автобуси, як бачив кореспондент Reuters, возили чоловіків на базу в Молькіно з аеропорту Ростова також 25 березня і 6 квітня. Декілька родичів, друзів та вербувальників приватних бійців розповіли, що тренувальний табір в Молькіно був у них з того часу, як вони воювали на сході України на стороні проросійських сепаратистів.

Власники частини автобусів, які возили групи чоловіків з аеропорту Ростова, розповіли, що здають автобуси в оренду, але не сказали, кому. Один з них сказав, що поїздка в Молькіно могла бути екскурсією.

Черговий офіцер 10-ї бригади телефоном прокоментував заїзд цивільних на військову базу. "Ніхто не заїжджає, наскільки я знаю ... Ну, бачили і бачили. Чи не всьому можна, так би мовити, вірити ...", - сказав він.

Прес-секретар президента Дмітрій Пєсков 14 лютого сказав, що цивільні росіяни, які перебувають в Сирії, "не належать до збройних сил Російської Федерації". У вівторок у відповідь на питання, чому цивільні особи, які воюють в Сирії, їздять на військову базу, Пєсков сказав, що у нього немає такої інформації. Міноборони і російське МЗС не відповіли на запити агентства.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Імперія «Совок»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Історія має свою правду, легенда - свою”
Віктор Гюго

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.