Аратта - На головну

1 травня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Українські дерев`яні церкви були збудовані у символічній формі кораблів та звернуті зі Сходу на Захід. Історично, українські церкви були побудовані з центральним нефом та двома боковими проходами. Це розділення споруди на три частини відповідає трьом догмам, або Божої Священної триєдності: духу, душі, та тілу людини. Багаточислені куполи та шпилі позначають щогли кораблю, а хрести на кожному вістрі розмежовують де бути вітрилам.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Заміські котеджі на 28% дешевші київських квартир

Добробут Регіон: м.Київ 7552 перегляди

Опубліковано - 16.05.2007 04:48 | Всі новини | Версія для друку

Заміські котеджі на 28% дешевші київських квартир
Заміські котеджі на 28% дешевші київських квартир
Відповідно дослідження компанії SV Development, середня вартість будинків в котеджних селищах Київської області становить $1 750/кв.м., що на 28% нижче цін на квартири в новобудовах Києва.

Згідно даних SV Development, найбільш популярним і, відповідно, найдорожчим є Обухівський напрямок. Тут зосереджено більше 32% всіх професійних котеджних селищ регіону, у яких ведуться продажі, а ціна котеджів варіюється від $1 785 до $5 000/кв.м. (з урахуванням присадибної ділянки), середня вартість - $2 887/кв.м.

Не менш активно забудовуються Житомирський і Одеський напрямки (29% і 14% ринку котеджних селищ), де вартість продажу становить від $800 до $2 550/кв.м.

Бориспільському й Вишгородському районам належить по 10,5% ринку, а ціна домоволодінь коливається в межах $1 025-2 600/кв.м.

Бородянський район займає не більше 4%, вартість котеджів тут варіюється від $1 025 до $1 715 за кв.м. з урахуванням ділянки.

У Броварському напрямку будинку в селищах на продаж не представлені.

На сьогоднішній день верхній ціновий поріг будинків у професійних котеджних селищах київського регіону досягає $3,5 млн., «середній» котедж обійдеться в $627 тис. Є й ціни нижче - від $86 тис.

При цьому за станом на травень 2007 року продажу ведуться в 28 селищах, загальна сукупність пропозицій становить більше 1 тис. домоволодінь, середня вартість 1 кв.м. удома (з урахуванням земельної ділянки) $1 750/кв.м.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Добробут»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Коли ж ви гризете та їсте один одного, то глядіть, щоб не знищили один одного!”
Біблія

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.