Аратта - На головну

6 травня 2024, понеділок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Фани Януковича не дочекалися шоу кумира

Коаліція «С.Р.А.К.А» Регіон: м.Київ 6305 переглядів

Опубліковано - 17.05.2007 03:40 | Всі новини | Версія для друку

На Майдані панував блакитний колір і збиралися передавати “всю власть совєтам”
На Майдані панував блакитний колір і збиралися передавати “всю власть совєтам”
Прихильники більшовицької коаліції, що очікували на Майдані Незалежності появи прем’єр-міністра Віктора Януковича так його і не дочекалися.

З 16:00 прихильники коаліції очікували на Майдані Незалежності появи прем’єр-міністра Віктора Януковича.

Про можливу участь Януковича в мітингу вказали представники Служби державної охорони, які вжили заходів, необхідних для забезпечення безпеки прем’єр-міністра.

Мітинг тривав до 17:20, після чого ведучий акції - народний депутат V скликання від Партії регіонів Вадим Колесніченко оголосив про його завершення.

Представник Партії регіонів повідомив учасникам акції, що сьогодні відбулись переговори між Президентом України Віктором Ющенком та прем’єр-міністром України Віктором Януковичем, але "питання ще не вирішене".

Він підкреслив, що присутність кожного з прихильників коаліції допомагає вирішувати питання виходу з політичної кризи, яку, за його словами, у середу продовжували обговорювати Президент і Прем’єр.

Колесніченко подякував учасників акції за підтримку і заявив, що їхня участь "наближає вирішення конфлікту в рамках Конституції та законів".

"Ми сьогодні закриваємо наш мітинг. Вся власть советам – победа будет за нами!", - сказав він, після чого натовп почав голосно свистіти.

Від "Аратти": Судячи з картинки, яку транслювало ТБ та веб-камери, на Майдані панував блакитний колір. Чи то комуністи скинули свій червоний прикид, і з`ясувалося, що вони також голубі, чи то у "батька скінчився золотий запас" на придбання путівок на Майдан для політичних туристів, чи їх вже просто не пускають (разом із рожевими соціалістами, - хоча це й не дивно, - зрадників ніхто не любить).

Та й улюбленець регіональної масовки вкотре підтвердив свій абсолютний пофігізм до біомаси (вибачаємося - фанів, тьху - електорату), яка створює видимість протестних акцій.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Коаліція «С.Р.А.К.А»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

...пaтpіoтизм вeликoгo нapoдa має бути віpoю у вeликy і світову міcію цього нapoдa, інакше це бyдe нaціoнaлізм пpoвінційний, зaмкнений і позбавлений світових перспектив.”
Микола Бердяєв

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.