Аратта - На головну

3 травня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- українська мова посіла друге місце в світі за мелодійністю після італійської. Також її визнали третьою найкрасивішою мовою в світі за такими критеріями, як фонетика, лексика, фразеологія та побудова речень після французької та перської мов на мовному конкурсі, що пройшов у Парижі в 1934 році...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Обручка на пальці може викликати імпотенцію

Охорона здоров`я 10831 перегляд

Опубліковано - 17.05.2007 04:43 | Всі новини | Версія для друку

Слов'яни носили обручку не більше чотирьох годин на добу
Слов'яни носили обручку не більше чотирьох годин на добу
Обручка, яку багато чоловіків носять на безіменному пальці правої руки постійно, може стати причиною сексуальної слабкості, позивом до розладів, а в підсумку і до повної або ж часткової імпотенції.

Як показали дослідження білоруських учених, побоювання позбавитися чоловічої «міцності» після багаторічного, постійного носіння обручки на безіменному пальці не позбавлені підстав.

Ситуацію коментує відомий біоенерготерапевт, народний цілитель Сергій Гагарін.

- З курсу фізики середньої школи будь-яка освічена людина пам'ятає так називане "правило буравчика": коли провідник із струмом міститься в замкнутому контурі, у ньому виникає ЕРС самоіндукції з визначеним вектором. З достатнім припущенням можна вважати нерви в пальцях рук провідником, а обручку - замкнутим контуром.

Якщо палець руки розмістити у контур-кільце, у ньому так чи інакше відбувається посилення потоку специфічної енергії. Відомо, що через безіменний палець проходить так називаний енергетичний меридіан нирок. Потік через палець надходить у чакру сватхистхана, що "відповідає" за сечостатеву систему, а отже, певною мірою і за сексуальну сферу.

Якщо обручку носити періодично, "у потрібний час, у потрібну годину", то отримаємо доброчинний вплив потоку на інтимну сферу. Але якщо ж обручку носити постійно, то краще не буде. Уявіть собі краплі води, що камінь точать. Чи ліки – адже їх уживають, коли в цьому є необхідність. А прийом будь-яких ліків "просто так" завжди приводить до небажаних наслідків.

Слов'яни, наприклад, носили обручку не більше чотирьох годин на добу. І сексуальні сили в них були досить високі (згадаєте древні билини й сказання). Дітей було традиційно багато. На час роботи або сну вони обручку знімали.

У цілому висновок зробити можна такий: у тих, хто носить обручку не 24 години на добу, проблем із сексом може бути менше.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Охорона здоров`я»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Природничі науки й релігію протиставляють одна одній лише люди, погано освічені як у першому, так і в другому”
П. Сабатьє, французький хімік, Нобелівська премія 1912 р.

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.