Аратта - На головну

8 травня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- найдовша печера на Україні носить назву «Оптимістична» і знаходиться на Поділлі - це гіпсова печера на глибині 20 м, протяжністю понад 230 км. Вхід до неї розташований поблизу села Королівка Борщівського району Тернопільській області. Це найдовша гіпсова печера у світі і друга за протяжністю, - вона поступається лише Мамонтовій печері в США...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Конституційний Суд від учора перетворився на орган партії Регіонів

Політика 5425 переглядів

Опубліковано - 18.05.2007 14:29 | Всі новини | Версія для друку

Конституційний Суд від учора перетворився на орган партії Регіонів
Конституційний Суд від учора перетворився на орган партії Регіонів
Заступник голови Народного Руху України Вячеслав Коваль вважає, що Конституційний Суд де-факто і де-юре припинив існування і перетворився на орган партії Регіонів.

«Конституційний Суд припинив своє існування вже і де-юре, і де-факто. Ті події, які відбуваються у Конституційному Суді говорять про те, що він повністю перетворюється у політичний орган партії Регіонів. Звертати увагу на якісь його рішення – неправильно, адже всі ці рішення і постанови приймаються з порушенням регламенту, процедури, кворуму Конституційного Суду», – зазначив заступник голови Народного Руху України В’ячеслав Коваль, коментуючи намагання очолити вищий орган конституційної юрисдикції екс-суддями КС Станік, Пшеничним і Іващенком, які указом Президента були звільнені з цієї посади.

Щодо діяльності робочої групи В. Коваль сказав: «Переговори тривають. Вони непрості, бо блокуються представниками партії Регіонів, які прикриваються комуністами і соціалістами, відсутністю згоди всередині коаліції. Ці переговори є важкими, але я переконаний, що треба розв’язувати цю кризу тільки шляхом дострокових виборів. Тільки на це і потрібно орієнтуватися».

Як повідомлялося раніше, вчора голова КС Домбровський доровільно пішов із посади, а на його місце став звільнений Президентом колиній суддя Пшеничний.

В якості формальної підстави поновлення на посаді Пшеничний використав ухвалу Донецького районного суду про призупинення Указу Президента, яка була скасована Апеляційним судом. Позов до районного суду подав один із нардепів-регіоналів.

Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Політика»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Релігія це зітхання пригнобленої тварі, серце безсердечного світу, подібно до того як вона - дух бездушних порядків. Релігія є опіум народу ”
Карл Маркс

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.