Аратта - На головну

3 травня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в селі Лемеші (Чернігівська область) на початку XVIII століття народився хлопчик Олексій Розум. У вільний від випасу корів час, він співав у сільскому церковному хорі, де був помічений, відправлений до Петербургу й згодом став графом Розумовським й вінчаним чоловіком імператриці Елизавети (щоправда без права престолонаслідування). Брат графа Кирило у 18 років (!!!) очолив петербургську академію наук, а згодом ще й став гетьманом Лівобережної України...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Рейтинг Путіна падає, попри телевізійне шоу

Імперія «Совок» 3741 перегляд

Опубліковано - 4.09.2018 12:38 | Всі новини | Версія для друку

Рейтинг Путіна падає, попри телевізійне шоу
Рейтинг Путіна падає, попри телевізійне шоу
Контрольоване Кремлем російське телебачення розпочало показ щотижневого шоу присвяченого президентові Росії Владіміру Путіну, бажаючи, ймовірно, зупинити значний спад у його рівні підтримки.

Про це повідомляє AFP.

У першому епізоді, показаному в неділю на каналі "Росія 1" показано як очільник Росії збирає гриби в Сибіру, а також проводить зустріч з шахтарями та школярами.

Президент Росії вже домінує в державних новинах, але нова годинна передача "Москва. Кремль. Путін" пропонує новий формат висвітлення його діяльності, повідомляє AFP.

Рейтинг Путіна зараз падає, зокрема, через непопулярну пенсійну реформу, яка викликала протести в Росії.

Речник Путіна Песков в коментарі для преси зауважив, що програма є важливою, щоб "показувати вірно без перекручень інформацію про президента і його робочий графік".

Песков також додав, що не планує брати участь в програмі. Однак, він взяв участь вже в першому епізоді, де в коментарі прокремлівському оглядачу Соловйову наголошував на особистих та професійних досягненнях Пітуна.

"Путін не лише любить дітей, він взагалі любить людей. Він дуже людяний", - сказав речник глядачам.

Реагуючи на репортаж про цю програму і коментар Пескова, колишній посол США в Росії Майкл Макфол ще раз нагадав у Twitter про негативне ставлення Путіна до нього.

"А от я йому не подобаюсь", - твітує Макфол у відповідь на твіт кореспондента NPR з цитатою Пескова про любов Путіна до людей.

Останнього разу, настільки низьким рівень підтримки Путіна був в січні 2014 року через декілька місяців до незаконної анексії Криму.

Після зустрічі в Гельсінкі на спільній прес-конференції з Дональдом Трампом, Путін запропонував слідчім команди спецпрокурора США Роберта Мюллера приїхати до Росії і допитати 12 росіян, яким було висунуто звинувачення у втручанні до американських виборів 2016 року. У відповідь, Путін забажав, щоб США дозволили росіянам допитати ряд американців. Під час прес-конференції Трамп назвав пропозицію "цікавою ідеєю".

Зокрема, Москва хотіла б допитати колишнього посла США до Росії Майкла Макфола.

Ряд політиків та колишніх дипломатів США виступили на захист Макфола.

"Давайте згадаємо, чому Путін почав висувати проти Макфола ці жахливі і несправедливі звинувачення: Майк захищав права людини і виступав проти репресій в Росії. Це жахало Путіна. Неготовність Трампа стати на захист американського патріота є неправильною", - написала колишній посол США в ООН Саманта Пауер.

"Президент не виключав передачу американського держслужбовця Владіміру Путіну, але завтра, сподіваюсь, Сенат діятиме", - заявив голова сенатської меншості Чак Шумер.

"Адміністрація має однозначно заявити, що навіть через мільйон років така пропозиція не буде розглядатись, крапка. Крапка. Для цього не потрібно навіть півсекунди консультацій. Небезпечно", - написав у Twitter колишній держсекретар США Джон Керрі.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Імперія «Совок»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Минулі покоління лишили нам не так розв`язання проблем, як самі проблеми”
Сенека

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.