Аратта - На головну

26 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в селі Лемеші (Чернігівська область) на початку XVIII століття народився хлопчик Олексій Розум. У вільний від випасу корів час, він співав у сільскому церковному хорі, де був помічений, відправлений до Петербургу й згодом став графом Розумовським й вінчаним чоловіком імператриці Елизавети (щоправда без права престолонаслідування). Брат графа Кирило у 18 років (!!!) очолив петербургську академію наук, а згодом ще й став гетьманом Лівобережної України...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


На озброєні двох корпусів 8-ї армії РФ виявлені новітні системи супутникового зв’язку

Війна з Росією (АТО) 3919 переглядів

Опубліковано - 15.10.2018 15:35 | Всі новини | Версія для друку

На озброєні двох корпусів 8-ї армії РФ виявлені новітні системи супутникового зв’язку
На озброєні двох корпусів 8-ї армії РФ виявлені новітні системи супутникового зв’язку
Експерти лабораторії криміналістичних досліджень Атлантичної Ради проаналізували фотографії і знайшли нові докази присутності сучасних російських систем на окупованих територіях Донбасу.

Висновки вони виклали у статті на своєму сайті.

"При тому, що Росія зменшила кількість військовослужбовців і важких озброєнь, що відправляються на схід України, вона підтримувала (якщо навіть не збільшила) кількість і якість нелетального спорядження і продовжувала надавати необхідний персонал, що володіє технічними знаннями, зокрема, фахівців в області електронної війни", - йдеться у статті.

У ній, зокрема, розповідається про переносні станції супутникового зв’язку "Ауріга-1.2" (розробка 2014 року, в 2016 році її засікли в Сирії) і "Бар’єр-Т". Фото цих систем виклали в соцмережі. Проаналізувавши їх, фахівці дійшли висновку, що зйомка була проведена в передмісті Макіївки, на території так званої ДНР, орієнтовно навесні-влітку 2017 року.

Ці системи, на додаток до іншої допомоги з боку Росії, серйозно сприяють посиленню можливостей підпорядкованих Росією бойовиків, завдяки таким механізмам підтримки, як психологічні операції, перехоплення сигналів, розвідка і розширені комунікації.
Незважаючи на те, що точний час застосування систем експерти назвати не можуть, їм ясно, що терористичні угруповання, керовані Росією, як і раніше, значною мірою покладаються на російські військові ресурси та досвід .
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Війна з Росією (АТО)»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Біда України в тому, що нею правлять люди, яким вона не потрібна”
Михайло Грушевський

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.