Аратта - На головну

27 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Бердичів (Житомирська область) в костьолі Святої Варвари 14 березня 1850 року місцева красуня Евеліна Ганська була повінчана з Оноре де Бальзаком. В цьому ж містечку тривалий час жив Фредерік Шопен, окрім написання музики, він також керував роботами по реставрації тамтешнього органу...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


НУ задоволена відповіддю регіоналів. Вона підтвердила їхні плани щодо Печерського суду

Політика 5424 перегляди

Опубліковано - 21.05.2007 15:00 | Всі новини | Версія для друку

НУ задоволена відповіддю регіоналів. Вона підтвердила їхні плани щодо Печерського суду
НУ задоволена відповіддю регіоналів. Вона підтвердила їхні плани щодо Печерського суду
Заява прес-служби ПР щодо Печерського суду підтверджує реальність сценарію захоплення, вважають у НУ.

Мені приємно, що працівники прес-служби Партії регіонів ознайомлені з творчістю Булгакова і не плутають його з іншими персонажами, як лідер партії – Ахматову з «Ахмєтовою». Так сказав керівник аналітичного управління “Нашої України” Анатолій Луценко відреагував на заяву прес-служби ПР з приводу його інформації про ймовірний штурм Печерського районного суду.

“Якщо вони дійсно глибоко знайомі з творами Булгакова, то тоді скажу: коментар «регіоналів» щодо моєї заяви з приводу можливого силового захоплення Печерського райсуду мені нагадує висловлювання одного булгаковського героя – Шарікова Поліграфа Поліграфовича, який в присутності професора Преображенського і доктора Барменталя тлумачив переписку Енгельса з Каутським. Реакція Партії регіонів на справжній сценарій захоплення Печерського райсуду – це інтелектуальний рівень Шарікова. Адже жоден із викладених мною фактів не спростований, в тому числі щодо уманському суду, а означає, що такий сценарій існує і «робота ведеться».

Нагадаємо: на початку квітня нинішнього року в Печерському суді вже трапився резонансний інцидент за участю Колісниченка. Тоді він разом із групою депутатів-“регіоналів” увірвався у приміщення суду, побив помічницю голови суду Інни Осташ та відібрав у неї печатку Печерського суду.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Політика»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

У нашого Українського народу існує повір’я, що від тих батьків, які не дотримуються звичаїв, родяться діти, що стають вовкулаками. Вовкулака, бувши в людській постаті, до церкви не ходить, з людьми не вітається і звичаїв людських не знає”
Олекса Воропай

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.