Аратта - На головну

29 квітня 2024, понеділок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- гетьман Петро Дорошенко останні двадцять років свого довгого й бурхливого життя прожив у почесному засланні в Росії. Був Вятським воєводою. Отримав від російського царя в маленькому містечку Яропольче (Волоколамський повіт поблизу Москви) помістя - 1000 дворів і пенсію в 1000 карбованців. Там же він і помер 9 листопада 1698 року, де і був похований. Був тричі одружений, мав двох дочок і трьох синів. Його правнучкою, по лінії останнього шлюбу з Агафією Єропкиною, була .... дружина Олександра Пушкіна – Наталя Гончарова...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Росіяни десь чули, що столиці України можуть ввести надзвичайний стан. У зв'язку із кримінально-більшовицькою бузою

Захист держави 7752 перегляди

Опубліковано - 25.05.2007 14:39 | Всі новини | Версія для друку

Росіяни десь чули, що столиці України можуть ввести надзвичайний стан. У зв'язку із кримінально-більшовицькою бузою
Росіяни десь чули, що столиці України можуть ввести надзвичайний стан. У зв'язку із кримінально-більшовицькою бузою
За неофіційною інформацією, у Секретаріаті Президента України Віктора Ющенка планується ухвалення рішення про введення надзвичайного стану в Києві. Це почули десь російські журналісти.

Як повідомляє ИА Росбалт-Украина з посиланням на достовірне джерело, це рішення може бути прийняте вже сьогодні ввечері, що непрямо підтвердив перший заступник секретаря Ради національної безпеки й оборони України Олександр Турчинов.

Турчинов, виступаючи перед журналістами з результатами зустрічі силовиків з президентом України Віктором Ющенком, не виключив, що можуть бути використані силові методи для локалізації конфлікту в країні.

Відповідаючи на питання про те, чи можливе застосування сили в нинішньому конфлікті, він заявив: "Якщо ті, хто переступив закон, не зупиняться, то в Президента є всі можливості та повноваження поставити крапку в злочинах, які відбуваються, і зупинити тих, хто сьогодні фактично розв’язує небезпечний громадянський конфлікт. Я ще раз підкреслюю, для цього достатньо і сил, і переконань. Яким це буде зроблено чином - тільки в рамках Конституції та закону", - запевнив він.

При цьому замсекретаря РНБОУ підкреслив: "Найближчим часом буде прийняте рішення щодо локалізації цих негативних дій, якщо ці люди не призупинять злочини".

Турчинов також зазначив, що основна тема, яку сьогодні обговорюють силовики, - "те, що незаконним способом захоплюються державні будівлі Києва". Він пообіцяв, що найближчим часом це питання буде вирішене.

Сьогодні, 25 травня, Президент своїм Указом вивів внутрішні війська з підпорядкування Міністерства внутрішніх справ та підпорядкував їх Главі держави.

Крім того, Ющенко увів до складу Ради національної безпеки й оборони голів усіх державних адміністрацій областей, Києва, Севастополя і голову Ради міністрів Криму, вивів звільненого генерального прокурора Святослава Піскуна та призначив у РНБОУ в.о. генпрокурора Віктора Шемчука.

Сьогодні, 25 травня Ющенко проведе зі всіма ними нараду.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Захист держави»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Минулі покоління лишили нам не так розв`язання проблем, як самі проблеми”
Сенека

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.