Аратта - На головну

26 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в місті Батурин (Чернігівська область) 5 листопада 1702 року у генерального писаря Пилипа Орлика народився син Григор. Згодом вони будуть змушені покинути Україну. Пилип Орлик буде гетьманувати понад тридцять років, але більша частина його гетьманства пройде в еміграції. Григор Орлик стане визначним державним і військовим діячем Франції, генералом і довіреною особою короля Людовіка XV, отримає графський титул і велику кількість європейських нагород. В 1747 році Г.Орлик одружиться на Луїзі-Олені де Брюн де Дентельвіль і стане володарем значних земель у Франції. Під Парижем він буде мати замок. В середині ХХ ст. на землях, що колись належали Григору Орлику буде побудований міжнародний аеропорт “Орлі”...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Хоч НУ багато в чому не влаштовують формулювання компромісу, але виконуватися домовленості будуть

Політика 5463 перегляди

Опубліковано - 29.05.2007 11:57 | Всі новини | Версія для друку

Хоч НУ багато в чому не влаштовують формулювання компромісу, але виконуватися домовленості будуть
Хоч НУ багато в чому не влаштовують формулювання компромісу, але виконуватися домовленості будуть
Два пленарних дні більш, ніж достатньо для ухвалення пакету, необхідного для проведення виборів, вважає лідер НУ Вячеслав Кириленко. Пакет, у разі чого, можно проголосувати й без комуністів та соціалістів.

“Суботні домовленості Президента, прем’єра і голови Верховної Ради – взаємний крок назустріч, але багато чого із тексту цієї заяви партію “Наша Україна” не влаштовує. Однак ми свідомі, що кожна політична сила повинна робити кроки назустріч один одному. Тому “Наша Україна” готова докласти всіх зусиль для того, щоб домовленості були реалізовані у парламенті за два дні”, - зазначив під час брифінгу голова партії “Наша Україна” В’ячеслав Кириленко.

“Два дні – це більш ніж достатній термін для того, щоб ухвалити декілька законопроектів та постанов, - переконаний він. - Дискусія щодо змісту цих законопроектів проводилася протягом трьох тижнів на засіданнях робочої групи”.

“Позачергові парламентські вибори розв’яжуть всі політичні протиріччя, які накопичилися за останні декілька місяців. Перевибори мають пройти на чесній та демократичній основі, - наголосив Кириленко. - Тому зміни до закону про вибори мають стати предметом особливої дискусії”.

Лідер фракції зауважив, що після погодження документів на рівні керівників фракцій, вони мають бути винесені на розгляд Верховної Ради: “Пакетне голосування по узгоджених законопроектах – найбільш ефективна процедура. Адже у цьому пакеті є певні норми, на які ніколи не погодяться певні фракції. Вони будуть використовувати це задля затягування часу і подальшого загострення політичної кризи. Такі моменти стосуються деяких змін до закону про вибори. Тому відповідальні фракції – “Наша Україна”, БЮТ та партія Регіонів – можуть самостійно проголосувати за ці зміни”.

При цьому він зазначив, що "Наша Україна" обов’язково голосуватиме за зміни до Держбюджету, які передбачають підвищення соціальних виплат, а також за зміни до бюджету, якими будуть виділені кошти на виборчу кампанію.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Політика»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Єдина країна в світі, де не викладалася в університетах історія цієї країни, де історія вважалася чимось забороненим, ворожим і контрреволюційним, — це Україна. Другої такої країни на земній кулі нема. Де ж рождатися, де плодитися дезертирам, як не у нас? Де рости слабодухим і запроданцям, як не у нас? Не вина це дезертирів, а горе. Не судить їх треба, а просить прощення і плакати за погане виховання, за духовне каліцтво у великий час. Їх не учили Батьківщині — їх учили класовій ворожнечі і боротьбі, їх не учили історії. Народ, що не знає своєї історії, є народ сліпців.”
Олександр Довженко

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.