Аратта - На головну

29 квітня 2024, понеділок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Українські дерев`яні церкви були збудовані у символічній формі кораблів та звернуті зі Сходу на Захід. Історично, українські церкви були побудовані з центральним нефом та двома боковими проходами. Це розділення споруди на три частини відповідає трьом догмам, або Божої Священної триєдності: духу, душі, та тілу людини. Багаточислені куполи та шпилі позначають щогли кораблю, а хрести на кожному вістрі розмежовують де бути вітрилам.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Більшовики зірвали домовленості. Опозиція знову покидає парламент

Коаліція «С.Р.А.К.А» 6794 перегляди

Опубліковано - 30.05.2007 18:11 | Всі новини | Версія для друку

Більшовики зірвали домовленості. Опозиція знову покидає парламент
Більшовики зірвали домовленості. Опозиція знову покидає парламент
Фракції “Наша Україна” та БЮТ залишили сесійну залу Верховної Ради на знак протесту проти дій коаліції і закликають Президента Віктора ЮЩЕНКА розпустити ВР.

Верховна Рада України прийняла постанову, згідно з якою відмовила у дачі згоди на звільнення Святослава Піскуна з посади генерального прокурора.

За прийняття відповідної постанови проголосувало 257 народних депутатів із 260, зареєстрованих у сесійній залі.

Крім того, цією постановою передбачено, що покладання на заступника генпрокурора Віктора Шемчука виконання обов’язків генерального прокурора є таким, що суперечить Конституції та закону про прокуратуру.

Народний депутат України Олег Ляшко(БЮТ) із трибуни парламенту закликав Президента України Віктора Ющенка видати Указ про розпуск ВРУ.

Він зазначив, що сьогодні ВР, порушуючи Конституцію та законодавство України, прийняла ряд Постанов, які стосуються судочинства, повноважень народних депутатів.

Ляшко підкреслив, що ці питання не можуть регулюватися Постановами, а тільки законами України. Він зазначив, що ВР, замість того, щоб вносити відповідні зміни до законів України, про які було домовлено між Президентом України, прем’єр-міністром України та головою ВРУ, приймає постанови, які не відповідають законодавству та Конституції.

«То це той компроміс, про який нам розказували?», - зазначив Ляшко. Він додав, що «це той компроміс, який полягає у тому, що ви й далі займаєтеся бєспрєдєлом, що хочете, те й робите в цій залі, а маємо мовчати?».

«Ми не згодні на такі компроміси, і більшість громадян України, яких представляє тут опозиція, теж не згодні на ці компроміси», - наголосив Ляшко.

«Те, що ви робите, пане Мороз, це кидалово, ви цьому дуже добре навчилися. Ви при Президентові обіцяєте одне, а сюди приходите і замість прийняття проекту закону про зміни до бюджету для фінансування виборів та інших проектів закону, які унеможливлять зрив виборів, ви спочатку вирішуєте власні питання - про призначення суддів, про позафракційних депутатів, про ГПУ», - заявив Ляшко. Він наголосив, що те, «чим ви займаєтесь - це антиконституційно, і я закликаю Президента України негайно видати Указ про розпуск ВР».

Представники фракцій коаліції заблокували трибуну ВР, не допускаючи блокування її з боку опозиції
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Коаліція «С.Р.А.К.А»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Майбутнє відкидає свою тінь назад”
Іоганн Гете

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.