Аратта - На головну

26 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- одна з найвідоміших у світі різдвяних пісень - це «Щедрик», народна пісня, записана українським композитором Миколою Леонтовичем. Світ знає її як Carol of the Bells або Ring Christmas Bells. На Youtube різні виконання «Щедрика» набирають мільйони переглядів...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


ООН надасть Донбасу 33 мільйони доларів для боротьби з коронавірусом

Світ навколо нас 2623 перегляди

Опубліковано - 25.03.2020 21:10 | Всі новини | Версія для друку

На КПП “Гнутове”
На КПП “Гнутове”
Гроші будуть виділені на допомогу медичним закладам, людям похилого віку та з інвалідністю, для забезпечення товарами першої необхідності та дистанційною шкільною освітою на Сході України.

Організація Об’єднаних Націй виділить два мільярди доларів для допомоги в боротьбі з коронавірусом у найбідніших країнах. Про це у середу, 25 березня, оголосив генеральний секретар ООН Антоніу Гутерріш. З них 33 мільйони доларів буде надано Україні, повідомив прессекретар постійного представництва України при ООН Олег Ніколенко.

"Мова йде про реалізацію гуманітарних проєктів у східних регіонах по обидві сторони від лінії розмежування за такими напрямами: заклади охорони здоров’я, продовольча безпека та товари першої необхідності, особи похилого віку та люди з інвалідністю, дистанційна шкільна освіта", - написав він на своїй сторінці у Facebook.

ООН закликає уряди підтримати план

Гутерріш закликав уряди країн підтримати цей план, здійсненням якого опікується Управління ООН із координації гуманітарних питань. "Ми маємо прийти на допомогу вкрай незахищеним - мільйонам і мільйонам людей, які здатні захистити себе найменше", - заявив генсек ООН.

Він додав, що ці кошти дадуть змогу врятувати велику кількість людей і забезпечити гуманітарні установи та неурядові організації лабораторним обладнанням для проведення аналізів, а також обладнанням і предметами медичного призначення для лікування хворих і захисту медичних працівників.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Світ навколо нас»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Знання певних принципів легко компенсує незнання деяких фактів ”
К. Гельвецій

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.