Аратта - На головну

2 травня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Глухів (Сумська область) 12 травня 1870 року, поширилися звістка, що їх знаменитому земляку Артемію Яковичу Терещенко, відомому цукрозаводчику та меценату височайшим указом надано потомственне дворянство. Сини згодом гідно продовжували його справу. А от численні онуки, вже стали прикладати свої здібності в інших іпостасях. Михайло Іванович Терещенко був міністром фінансів та закордонних справ в уряді О.Керенського; Федір Федорович Терещенко був талановитим авіаконструктором, вельми високо цінувався Жуковським, й літаки його конструкцій були прийняті на озброєння російською армією в І Світовій війні...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Політики і народ живуть у різних вимірах. Так вважають у Луценка

Політика 5107 переглядів

Опубліковано - 4.06.2007 11:11 | Всі новини | Версія для друку

Політики і народ живуть у різних вимірах. Так вважають у Луценка
Політики і народ живуть у різних вимірах. Так вважають у Луценка
Політиків, що сьогодні при владі турбують проблеми, які мало цікаві народу. Ті проблеми, які мусують политики із обох сторін - є надуманими ними самими. Луценко закликав виборців позбавити владу від таких представницьких сил.

"Люди мають право відстоювати свої політичні уподобання, але і політичні сили, які вирішили, що та чи інша область є їхньою монопольною політичною вотчиною, м'яко кажучи, помиляються", – так прокоментував Юрій Луценко події в Миколаєві у зв'язку з виступами прихильників ПСПУ.

Нагадаємо, що сьогодні "Народна самооборона" в рамках всеукраїнської акції "Народний наступ" відвідала Миколаївську область. Мітинги пройшли в Баштанці, Южноукраїнську та Первомайську.

"Ми проїхали всю Україну, і східну, і західну, і, власне, бачили, що українців турбують однакові проблеми, а зовсім не ті, надумані, які експлуатують і помаранчеві, і біло-сині політики", – зазначив Юрій Луценко, виступаючи на мітингу в Первомайську, повідомляє прес-служба блоку.

Він відзначив, що українців турбують не так проблеми НАТО, мови, Москви чи ЄС, як якість і стандарти сьогоднішнього життя. "Якщо знову до влади прийдуть ті самі політики, які будуть ділити Україну на москалів і бандерівців, на православних і католиків, то ми знову отримаємо гостру політичну кризу. Тому ми пропонуємо, щоб виборці не голосували за ті політичні сили, якщо їх влаштовує нинішнє життя і нинішня політика", – наголосив Юрій Луценко.

На центральній площі Первомайська зібралося майже 4 тисячі мешканців. На початку акції виступив гурт "Мандри".

Мітинг закінчився традиційним розгортанням прапора "Народної самооборони", який побував у майже всіх обласних центрах, а тепер мандрує райцентрами України.

У цей же час збоку сцени розташувалися близько три десятки прихильників ПСПУ, які намагалися пікетувати готель "Інгул" у Миколаєві, де відбулася прес-конференція лідерів "Народної самооборони". Вони створювали шумові ефекти, чим намагалися перешкодити виступаючим зі сцени керівникам Самооборони.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Політика»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

...пaтpіoтизм вeликoгo нapoдa має бути віpoю у вeликy і світову міcію цього нapoдa, інакше це бyдe нaціoнaлізм пpoвінційний, зaмкнений і позбавлений світових перспектив.”
Микола Бердяєв

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.