Аратта - На головну

26 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- одна з найвідоміших у світі різдвяних пісень - це «Щедрик», народна пісня, записана українським композитором Миколою Леонтовичем. Світ знає її як Carol of the Bells або Ring Christmas Bells. На Youtube різні виконання «Щедрика» набирають мільйони переглядів...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Європарламентарі занепокоєні більшовицькими витребеньками у владі України

Світ навколо нас 6785 переглядів

Опубліковано - 5.06.2007 11:39 | Всі новини | Версія для друку

Європарламентарі занепокоєні більшовицькими витребеньками у владі України
Європарламентарі занепокоєні більшовицькими витребеньками у владі України
Голова делегації Європарламенту по зв’язках з Україною Адріан Северін (група соціалістичних партій, Румунія) пропонує закликати українських політиків до стабільності та демократизації.

Про це він заявив в інтерв’ю кореспонденту УНІАН в Брюсселі.

Северин зазначив, що запропонував три поправки до проекту доповіді депутата Міхала Томаша Камінського (група правих партій, Польща) щодо мандату на переговори з Україною про нову посилену угоду, розгляд і голосування по якій заплановано сьогодні, 5 червня, у комітеті з питань закордонних прав Європарламенту.

За словами депутата, перша поправка стосується нинішньої компромісної угоди, досягнутої українськими політиками щодо врегулювання політичної кризи.

“Ми говоримо про політичне рішення в цій угоді, але не будь-яке політичне рішення, а стабільне політичне рішення, оскільки ми зрозуміли, що ваші лідери можуть інколи досягнути рішення, але ці рішення не є стабільними”, - сказав Северін.

Друга поправка, яка, за його словами, є найважливішою, спрямована на те, щоб пов’язати процес інтеграції України до ЄС з демократичними процесами всередині України.

“Як я казав кілька разів, гарні емоційні слова та чудові прагнення недостатні. Це має бути зроблено. І зроблено на основі верховенства права, системи стримувань та противаг, прозорості, відповідальності, захисту прав людини і так далі”, - наголосив єврпейський депутат.

“Таким чином, ми хочемо з одного боку тримати двері відчиненими для України, а з іншого боку – попередити українців, що вони мають зробити частину роботи, і якщо вони не зроблять цю частину роботи ми не зможемо посилювати цю угоду”, - додав він.

Третя поправка, за словами Северіна, пропонує доручити Єврокомісії та Раді ЄС інформувати про хід переговорів не лише комітет з питань закордонних справ Європарламенту, але Європарламент в цілому, і, зокрема, делегацію по зв’язках з Україною.

Северін зазначив, що ці поправки поки не підтримуються доповідачем Камінським, а тому комітет з питань закордонних справ визначатиметься сьогодні по цих поправках голосуванням.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Світ навколо нас»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Уряди, в яких висловлюються протилежні міркування, придатні, доки царює мир”
Наполеон

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.