Аратта - На головну

1 травня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Гоголь, зупиняючись у німецьких готелях, підписувався як “Гоголь-українець”. Гоголя не любили в Росії, бо героїчною і красивою показував він Україну, а нерозумною і дикою Московщину. “Киньмо Московщину… Для кого ми працюємо?… Поїдемо до Києва, адже він наш, не їхній”, – писав він у листі до другого українця – Михайла Максимовича, видатного нашого вченого-природознавця, історика, філософа, фольклориста.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Винуватець «мажорного наїзду» Калиновський арештований

Кримінал Регіон: м.Київ 8779 переглядів

Опубліковано - 11.06.2007 22:36 | Всі новини | Версія для друку

Сергій Калиновський спричинив аварію, в якій загинуло дві людини
Сергій Калиновський спричинив аварію, в якій загинуло дві людини
Суд виніс ухвалу про арешт Сергія Калиновського після його спроби вилетіти до Ізраїлю, змінивши таким чином запобіжний захід (Калиновський знаходився на підписці про невиїзд).

Про це повідомив глава прес-служби київської міліції Володимир Поліщук.

За словами Поліщука, в аеропорту «Київ» (Жуляни) був замовлений чартерний рейс на Тель-Авів нібито для перевезення хворої дитини. Цим рейсом і повинен був летіти Калиновський. Скільки осіб збиралися летіти разом з ним, хто замовив і сплатив чартерний рейс до Ізраїлю - зараз з'ясовує міліція, але в машині, яка привезла Калиновського в аеропорт, було три особи.

Поліщук також повідомив, що в аеропорту Калиновському стало погано, люди, що його супроводжували, викликали медиків, йому була надана медична допомога. Потім молоду людину відвезли в лікарню, оскільки правоохоронцям від митників стало відомо, хто саме збирався летіти до Ізраїлю.

У якій лікарні перебуває зараз Калиновський, прес-служба ГУ МВС в Києві поки не готова відповісти: можливо, його відвезли туди, де він лежав після аварії (приватна клініка при інституті Шалімова). Проте Поліщук завірив, що Калиновський у будь-якому випадку вже знаходиться під охороною міліції.

Також Поліщук не підтвердив на 18:00 інформацію про те, що Калиновський нібито був переодягнутий в жіноче вбрання і використовував підроблені документи: над встановленням істини зараз працює слідство.

Нагадаємо, що 7 червня Шевченківський районний суд Києва відпустив Сергія Калиновського на підписку про невиїзд. 30 травня на бульварі Шевченка автомобіль БМВ під управлінням Сергія Калиновського на великій швидкості в'їхав в автомобіль «Жигулі», в якому знаходився прапорщик внутрішніх військ Володимир Куликовський, який загинув на місці ДТП. Крім того, через три дні після події померла 25-річна жінка, яка знаходилася в автомобілі разом з винуватцем трагедії, повідомляє «Главред».

Мати Калиновського, Марина Фірташ - екс-дружина мільярдера Дмитра Фірташа. Як повідомляє АІФ, Фірташ продовжує займатися бізнесом і зараз. Зокрема, її ім'я фігурує серед акціонерів компанії МТЦ. Серед її компаньйонів і друзів - відомий музикант і депутат Ян Табачнік.

Батько Сергія Калиновського - близький до структур Нафтогазу України бізнесмен Зиновій Калиновський.

За даними “України кримінальної”, Калиновський-старший числився співзасновником компанії ТОВ МТЦ, а його син Сергій (студент Київського інституту Міжнародних відносин) - засновником компанії Юніон Джінс Мейкерс, яка у свою чергу є засновником Клірингової товарної компанії Нафтогаз-Україна. З чуток, Зиновій Матвійович був лише номінальним засновником фірми, за якою насправді стояв Дмитро Фірташ.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Кримінал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Християнська етика була явним противенством поганської. Коли поганство головними чеснотами громадянина вважало гордість, смілість, неуступчивість, – християнство бачило свій ідеал у покорі, податливості та незлобності. Поганин (культурний чоловік) любив гарну одежу, пахощі, чистоту, тілесну красоту – християнин усе те вважав чортівською спокутою, гріхом та злочином. Світ і природа, що (...) були джерелом усього живого, всієї краси, всієї радості, в очах християнина – се минущі тіні, ілюзії, чортяча мана, джерело зла, гріха та чортячої спокуси. Більшого, повнішого противенства годі собі уявити ”
Іван Франко

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.