Аратта - На головну

25 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Гуманітарний віце-прем`єр Табачник пропонує спалити опудало Президента Ющенка

Коаліція «С.Р.А.К.А» 7197 переглядів

Опубліковано - 13.06.2007 23:48 | Всі новини | Версія для друку

А за “базар” доведеться відповідати! Персонально.
А за “базар” доведеться відповідати! Персонально.
Тих, хто порушує Конституцію, слід було б спалювати на вогнищі. Але оскільки це нереально, можна спалювати хоч би зображення порушників.

Таку оригінальну позицію в серцях висловив віце-прем'єр-міністр Дмитро Табачник під час засідання Організаційного комітету з підготовки святкування 11-х роковин Конституції України, повідомляє “Ліга”.

Табачник, реагуючи на пропозицію народного депутата Сергія Головатого, заснувати якусь національну традицію святкування Дня Конституції, з гіркою іронією відзначив, що можна було б запозичити іспанський звичай часів інквізиції і спалювати на багатті тих, хто порушує Конституцію.

Віце-прем'єр відразу додав, що, оскільки зі скасуванням інквізиції замість самих засуджених стали спалювати їх опудала, то можна було б успадкувати цю більш гуманну форму старої традиції.

Відповідаючи на питання про те, чиє опудало, на його думку, варто було б спалити на День Конституції, Табачник сказав: "Того, хто тупцює вже кілька місяців по Конституції. Персонально".

Відповідаючи на наступне питання, чи може він назвати прізвище цієї людини, Табачник сказав: "Ну, безумовно".

Прізвища він при цьому не назвав, однак недвозначно натякнув на Президента Віктора Ющенка.

"Найстрашніше, коли гарант Конституції перетворюється в руйнівника Конституції... Я думаю, що нічого більш трагічного не було в новітній українській історії. Інша справа, що дуже часто є вплив на якусь людину і на магістрат, як на інститут влади, але будь-яка людина, у якої є хоча б ази грамотності, може взяти самостійно Конституцію. Це невеликий документ, прочитати її і потім зрозуміти, хто руйнує Конституцію, хто порушує її. Там усе чітко написано", - сказав віце-прем'єр-міністр.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Коаліція «С.Р.А.К.А»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Чудо не суперечить законам природи - воно суперечить нашим уявленням про неї ”
Блаженний Августин

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.