Аратта - На головну

20 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- одна з найвідоміших у світі різдвяних пісень - це «Щедрик», народна пісня, записана українським композитором Миколою Леонтовичем. Світ знає її як Carol of the Bells або Ring Christmas Bells. На Youtube різні виконання «Щедрика» набирають мільйони переглядів...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Політика уряду веде до зубожіння народу. БЮТ звернулася до Президента

Політика 5304 перегляди

Опубліковано - 14.06.2007 16:19 | Всі новини | Версія для друку

Політика уряду веде до зубожіння народу. БЮТ звернулася до Президента
Політика уряду веде до зубожіння народу. БЮТ звернулася до Президента
Реальний рівень життя людей знизився на 13%. У зв’язку з цим, Юлія Тимошенко вважає, що у ситуацію повинен втрутитися Президент.

Про це у четвер на прес-конференції сказала Юлія Тимошенко. У той же час вона наголосила, що за її прем’єрства рівень життя українців зріс на 26%.

«Якщо на 13% падають реальні доходи людей, їх реальний рівень життя, це говорить вже про те, що уряд катастрофічно не справляється з своїм завданням», - сказала вона.

Юлія Тимошенко звернула увагу на реальний рівень інфляції в Україні. «Всі показники, які подають по рівню інфляції, є відвертою, досить добре запланованою неправдою. Рівень інфляції сьогодні в Україні за оцінками різних фахівців досягає вже сьогодні до 17%», - сказала вона, додавши, що іде «спонтанне підвищення цін, яке ніким не контролюється, урядом Януковича не зупиняється, а сам Янукович, враховуючи відсутність освіти, просто не розуміє, що з економікою країни сьогодні стає».

Лідер БЮТ повідомила, що тільки в травні підвищення цін на бензин марки А-95 склало 20%. «Якщо ми, наприклад, взяли з вами Автономну Республіку Крим, де найбільше проголосувало за Партію регіонів, бензин марки А-95 за 30 днів зріс більше ніж на 12%», - сказала вона.

Юлія Тимошенко наголосила, що коли в Україні ціни на бензин та дизельне пальне почали «екстремально підвищуватись», в світі ціни впали на 10%. «Це говорить про те, що світові ціни абсолютно не впливають на події, які відбуваються в Україні, і різке зростання цін сьогодні на дизельне пальне, на бензин є наслідком змови уряду і монополістів», - заявила вона.

Також лідер БЮТ звернула увагу на ситуацію на хлібному ринку України. Вона повідомила, що за останні 30 днів у східних областях України хліб подорожчав від 10 до 27%. «А в цілому по Україні ціна білого хліба підвищилася на 14%», - сказала вона.

Юлія Тимошенко наголосила, що на сьогоднішнє підвищення цін на хліб і борошно не впливає майбутній урожаю. На її думку, уряд мав забезпечити наявність зерна і борошна, і як наслідок, втримати ціни.

«Ціна на хліб, коли починає так екстремально зростати без будь-яких підстав, це знову можна зробити висновок, що Партія регіонів, відчуваючи, що вона скоро відійде від влади, і тому монополісти діляться з керівництвом уряду і підвищують ціни абсолютно сплановано, і це є програма заробляння грошей», - сказала лідер БЮТ.

У зв’язку з цим, Юлія Тимошенко вважає, що у ситуацію повинен втрутитися Президент.

«Безумовно, Янукович не справляється поставленими суспільством завданнями. Безумовно, він не може зупинити інфляцію», - сказала вона. Тому, вона вважає, зараз потрібно Президенту, Раді національної безпеки і оборони, Службі безпеки України «терміново підключатися до цієї ситуації».

Юлія Тимошенко повідомила, що Блок у четвер звернувся з відповідними листами до Президента, до керівника СБУ, до Секретаря РНБО з вимогою «терміново підключитися до того, щоб зупинити інфляцію в країні, зупинити зростання цін на хліб і на нафтопродукти».

«Мені здається, що чотири місяці, які залишилися, потрібно дати бездарному, непрофесійному, без дипломів уряду Януковича, на чолі з прем’єр-міністром, не дати зруйнувати економіку так, щоб ми не мали можливість її підняти», - наголосила Юлія Тимошенко.

Юлія Тимошенко нагадала, що аналогічна ситуація була з тарифами на житлово-комунальні послуги. «Я хочу нагадати вам, що поки ми не підняли хвилю, практично, тривоги, уряд навіть не дивився в ту сторону, вони вважали, що це правильно», - сказала Тимошенко.

Вона також повідомила, що Блок Юлії Тимошенко сьогодні починає проводити «глибинний моніторинг в розрізі областей, в розрізі районів, окремих міст ми сьогодні починаємо практично показувати уряду Януковичу, який нінащо не здатний, де є проблема і як її вирішувати. І я вважаю, що ми мусимо всі разом зупинити цю катастрофу».

«Я хочу також, щоб народ нарешті побачив, що уряду в країні не існує. Вони заробляють гроші і прикладають сили, щоб зберегти свої крісла», - наголосила Юлія Тимошенко.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Політика»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Нація або спільнота людей, що не використовуватиме свій інтелект, уважається за тварин, котрі не мають інтелекту взагалі. Таких людей можна використовувати як робочу худобу або матеріал залежно від вибору чи уподобань”
Таємна доктрина так званої «Більдерберзької групи»

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.