Аратта - На головну

27 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- найдовша печера на Україні носить назву «Оптимістична» і знаходиться на Поділлі - це гіпсова печера на глибині 20 м, протяжністю понад 230 км. Вхід до неї розташований поблизу села Королівка Борщівського району Тернопільській області. Це найдовша гіпсова печера у світі і друга за протяжністю, - вона поступається лише Мамонтовій печері в США...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Цушка знову можуть посадити. За захоплення будівлі ГПУ

Кримінал 5589 переглядів

Опубліковано - 26.06.2007 10:14 | Всі новини | Версія для друку

Цушка знову можуть посадити. За захоплення будівлі ГПУ
Цушка знову можуть посадити. За захоплення будівлі ГПУ
Генеральна прокуратура оскаржила рішення Печерського райсуду, яким були скасовані ухвали про порушення кримінальних справ, пов'язаних із захопленням будівлі Генпрокуратури.

Як повідомляєється, апеляційна заява була підготовлена і подана відділом нагляду над розслідуванням кримінальних справ слідчими ГПУ. Розглядати апеляцію буде Апеляційний суд Києва.

Вчора прес-служба Генпрокуратури відмовилася від офіційних коментарів із цього приводу, не підтвердивши і не спростувавши інформацію про оскарження справ.

Колишній в.о. генпрокурора Віктор Шемчук вбачає у діях ГПУ підтвердження своєї правоти. "Ці справи було порушено законно і обгрунтовано. Фактом оскарження рішення Печерського райсуду, Генпрокуратура підтвердила їх законність", - впевнений пан Шемчук.

Як повідомлялося, адвокати міністра внутрішніх справ Василя Цушка оскаржили порушення чотирьох кримінальних справ, пов'язаних із захопленням будівлі ГПУ 24 травня. Справи було порушено за вказівкою Віктора Шемчука, який виконував на той момент обов'язки генпрокурора. Печерський райсуд відмінив ухвали ГПУ на підставі того, що при порушенні справ не була проведена відповідна дослідча перевірка.

Наразі Цушко перебуває на лікуванні у Німеччині, де йому прооперували серце після інфаркту. Серед соціалістів побутує версія про те, що Цушка отруїли, однак лікарі на сьогодні не надали жодного доказу отруєннія.

Ця версія з'явилася після публічної заяви його адвката, якій нібито про це повідомив сам Цушко, коли був госпіталізований у важкому стані. Тоді ж він повідомив адвокатові, що йому відомі імена зловмисників, які вона має оприлюднити у разі його смерті.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Кримінал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Ніколи не виживе той народ, котрий сприймає свою історію очима сусідів”
Фрідріх Ніцше

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.