Аратта - На головну

27 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- одна з найвідоміших у світі різдвяних пісень - це «Щедрик», народна пісня, записана українським композитором Миколою Леонтовичем. Світ знає її як Carol of the Bells або Ring Christmas Bells. На Youtube різні виконання «Щедрика» набирають мільйони переглядів...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Регіонали зазіхнули на тернопільські спиртзаводи. Не без допомоги місцевих керівних “патріотів”

Регіональні новини Регіон: Тернопільська область 10492 перегляди

Опубліковано - 2.07.2007 23:56 | Всі новини | Версія для друку

Регіонали зазіхнули на тернопільські спиртзаводи. Не без допомоги місцевих керівних “патріотів”
Регіонали зазіхнули на тернопільські спиртзаводи. Не без допомоги місцевих керівних “патріотів”
Регіонали із Стойком розвалюють спиртову галузь. Фракція “Батьківщина” в Тернопільській обласній раді п’ятого скликання ініціюватиме розгляд даного питання на черговій сесії обласної ради.

Обласне державне об’єднання спиртової та лікеро-горілчаної промисловості «Тернопільспирт» на протязі багатьох років є лідером вітчизняної спиртової галузі та одним із кращих платників податків в Тернопільській області. Тривалий час старанно формувався склад керівників спиртзаводів, який високопрофесійно веде господарську діяльність підприємств, що і дає можливість втримувати зайняті високі позиції на спиртовому ринку.

Проте ситуація, яка склалася останнім часом в ОДО «Тернопільспирт», веде до занепаду спиртових заводів. Причинами її виникнення є некомпетентні дії, волюнтаристські методи керівництва та практична бездіяльність генерального директора ОДО «Тернопільспирт», депутата Тернопільської обласної ради Матковського А.Б., повідомляє прес-служба регіональної організації БЮТ.

Прикро, що в розвалені спиртової галузі на Тернопіллі активну участь приймає голова Тернопільської облдержадміністрації Стойко І.М. Саме він всіма методами прикриває діяльність Матковського А.Б., якого, до речі, саме губернатор запропонував до списку кандидатів в депутати обласної ради.

Активну роботу по прихватизації спиртових заводів ведуть нардепи-регіонали п’ятого скликання на чолі із Муцом О.П.

За останній рік роботи генеральний директор ОДО «Тернопільспирт» Матковський А.Б. ще й встиг попрацювати в сфері «продажу» посад директорів спиртзаводів.

Щодо осіб, бажаючих привласнити спиртові заводи, то ними є декілька регіоналів із вищих шаблів кабміну та депутатів Верховної Ради. Саме на їхнє благо працюють Муц та Матковський. В разі переходу спиртових заводів із державної власності в приватні руки бюджет області та державний бюджет недотримуватимуть круглу суму надходжень щороку.

27 червня 2007 року 9 директорів спиртових заводів Тернопільщини звернулись до президента, прем’єр-міністра, міністрів з проханням навести лад в спиртовій галузі. В своєму зверненні спиртовики висловили недовіру генеральному директору ОДО «Тернопільспирт» Матковському А.Б.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Регіональні новини»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Коли я ознайомився з партіями марксистів, соціалістів, лібералів та демократів, то за спиною кожної з них я побачив хитрий писок жида”
Іван Франко

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.