Аратта - На головну

4 травня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- першою Українською конституцією вважається документ «Пакти і Конституція прав і вольностей запорозького війська», складений гетьманом Пилипом Орликом у 1710 році. Історики мають різні думки щодо того, чи був цей документ Конституцією у сучасному розумінні цього слова або прогресивним твором, який випередив свій час, адже перші Конституції в Європі і США з’явилися лише за сімдесят років потому. Реальної сили Конституція Пилипа Орлика так і не набула, оскільки складалася вона на чужині та її укладачі не мали змоги повернутися в країну. Але в історії вона залишилася як оригінальна правова пам’ятка, яка вперше в Європі обгрунтовує можливість існування парламентської демократичної республіки.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


У Калиновського розпочалася активна втрата пам'яті. Її відновити можна тільки поза досяжністю для українського правосуддя.

Кримінал 5718 переглядів

Опубліковано - 10.07.2007 10:44 | Всі новини | Версія для друку

У Калиновського розпочалася активна втрата пам'яті. Її відновити можна тільки поза досяжністю для українського правосуддя.
У Калиновського розпочалася активна втрата пам'яті. Її відновити можна тільки поза досяжністю для українського правосуддя.
Сергія Калиновського, винуватця ДТП на бульварі Шевченка, в результаті якого загинуло двоє людей, хочуть вивезти за кордон.

За словами адвоката Калиновського Ігоря Лодяного, молода людина досі в лікарні, її стан погіршується. Медики ухвалили: Калиновському необхідне лікування за кордоном. «Калиновський не може зосередитися, у нього часткова втрата пам’яті та постійні запаморочення. Він впізнає тільки близьких родичів», - сказав адвокат.

Рідні Калиновського більше всього бояться, щоб його не перевели в тюремну лікарню. «За рішенням суду, палата Калиновського знаходиться під цілодобовою охороною. Коли він одужає, буде ще один суд щодо запобіжного заходу. Поки його ніхто не збирається визначати в тюремну лікарню, але й на закордонне лікування не відпустять», - заявив в.о. начальника ЦГЗ ГУ МВС Києва Володимир Дмитренко.

Нагадаємо, раніше Шевченківський районний суд Києва виніс ухвалу про арешт Сергія Калиновського – винуватця події 30 травня ДТП на бульварі Шевченка. За рішенням суду він – на підписці про невиїзд, хоча якось намагався виїхати до Ізраїлю.

Калиновському інкримінують статтю 286 Кримінального Кодексу – порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель людей.

Я повідомлялося раніше, ДТП трапилося 30 травня в Києві. Калиновський на швидкості 150 кілометрів на годину не справився з управлінням свого кабріолета і врізався в Жигулі. Водій Жигулів загинув на місці. Через декілька днів в лікарні померла дівчина, що сиділа в кабріолеті. Калиновський отримав тілесні ушкодження і знаходиться в клініці. За станом здоров’я він відмовляється спілкуватися із слідчими і приходити на засідання суду.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Кримінал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Слово, що йде від серця, проникає в серце”
Нізамі

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.