Аратта - На головну

26 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в місті Батурин (Чернігівська область) 5 листопада 1702 року у генерального писаря Пилипа Орлика народився син Григор. Згодом вони будуть змушені покинути Україну. Пилип Орлик буде гетьманувати понад тридцять років, але більша частина його гетьманства пройде в еміграції. Григор Орлик стане визначним державним і військовим діячем Франції, генералом і довіреною особою короля Людовіка XV, отримає графський титул і велику кількість європейських нагород. В 1747 році Г.Орлик одружиться на Луїзі-Олені де Брюн де Дентельвіль і стане володарем значних земель у Франції. Під Парижем він буде мати замок. В середині ХХ ст. на землях, що колись належали Григору Орлику буде побудований міжнародний аеропорт “Орлі”...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


На території абсолютної влади януковичів нищать пам'ятки, старші за єгипетські піраміди

Кримінал 5659 переглядів

Опубліковано - 11.07.2007 11:11 | Всі новини | Версія для друку

На території абсолютної влади януковичів нищать пам'ятки, старші за єгипетські піраміди
На території абсолютної влади януковичів нищать пам'ятки, старші за єгипетські піраміди
На Донеччині фермери розорали кургани віком у кілька тисячоліть.

Історичні пам’ятки на околицях Маріуполя тепер залишаться тільки на мапах археологів. У природоохоронній прокуратурі стверджують, що проти фермерів порушено кримінальні справи.

«Фахівцями Донецького обласного краєзнавчого музею проведені розрахунки збитків які складають більше декількох сотень тисяч гривень. За даними фактами збуджено 2 кримінальні справи», - сказала помічник прокурора Маріупольської природоохоронної прокуратури Марія Нагаєвська.

Місцева влада стверджує, що чотири пагорби біля Маріуполя розорали селяни.

«Знайшли порушення – це розорані кургани, що порушує законодавство. Складено акти, посадові особи попереджені, а матеріали направлені в правоохоронні органи», - повідомила методист відділу культури та туризму Володарської РДА Неля Сидоренко.

Самі сільськогосподарі звинувачення на свою адресу відкидають і твердять, що кургани почали знищувати ще десятки років тому.

Приазовські кургани «ямного» періоду історики вважають старшими за єгипетські піраміди.

Від “Аратти”: воно й зрозуміло. Бо навіщо більшовицькому люмпену(вибачте, пролетарію-гегемону) історія? Адже, холопам вона не потрібна, бо Маркс заповідав їм виключно кайдани.

І кроки із втілення цього заповіту у життя стали особливо помітні зараз, коли владу отримав більшовицький уряд. Нищаться не тільки стародавні кургани, а й архівні документи, які свідчать про більшовицькі злочини проти українського народу.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Кримінал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Навчаючи інших, ми вчимося самі”
Сенека

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.