Аратта - На головну

26 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- під час англо-бурської війни (Південна Африка) в 1899-1902 роках, командир одного з загонів бурів українець Юрій Будяк, врятував від розстрілу одного молодого англійського журналіста. Згодом останній допоміг Ю.Будяку вступити до Оксфордського університету. В 1917 році Ю.Будяк працює в уряді Української Народної Республіки. В 1943 році Юрій Будяк помирає в радянському концтаборі. Англійського журналіста звали .... Уїнстон Черчілль....
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Відставка Безсмертного відбулася. З другої спроби

Політика 4970 переглядів

Опубліковано - 12.07.2007 16:37 | Всі новини | Версія для друку

Відставка Безсмертного відбулася. З другої спроби
Відставка Безсмертного відбулася. З другої спроби
Головою Центрального виконкому партії “Наша Україна” обрано народного депутата п’ятого скликання, члена Президії партії “Наша Україна” Олега Гуменюка.

Політрада “Нашої України” з другої спроби проголосувала за відставку голови Виконкому партії Романа Безсмертного. Вдруге “за” проголосувало 112 членів Політради, “проти” – 3, утрималося – 6. Під час першої спроби “за” проголосувало 72 при необхідних 103 членах Політради, 9 – “проти”, 13 - утрималося, повідомляє прес-служба.

Після першого голосування Безсмертний вийшов на трибуну і попросив все ж задовольнити його заяву.

Роман Безсмертний закликав однопартійців не сприймати його рішення піти з посади голови Виконкому партії як демарш.

“Для мене посада ніколи не була привілеєм, лише - роботою, - сказав Безсмертний на засіданні Політради партії. - Своєю основною задачею я бачив входження Віктора Балоги на посаду голови Політради партії, а згодом – В’ячеслава Кириленка на посаду голови партії. І мені здається, це завдання я виконав непогано”.

“Я не збираюся йти з партії”, - заявив Роман Безсмертний, додавши, що лишається членом Президії партії. Він також попросив не включати його у передвиборчий список “Нашої України”. На це лідер партії В’ячеслав Кириленко зауважив, що присутність Безсмертного у списку вирішуватиме “не Безсмертний особисто, а з’їзд партії”.

“Революцій від Безсмертного ні в плані ведення передвиборчої кампанії, ані у внутріпартійному плані не буде, - наголосив Роман Безсмертний у своєму виступі. - Навпаки, нам потрібно об’єднувати зусилля заради перемоги. Тим самим ми відродимо вплив партії і зміцнимо позиції Президента”.

Наприкінці виступу Роман Безсмертний подякував усім за співпрацю, зазначивши, що віднині зосереджує усю свою енергію на роботі в Секретаріаті Президента.

Члени Політради у своїх зустрічних виступах подякували Безсмертному за “відмінну роботу” та привітали зі святом Петра і Павла.

“Я працюю в цій команді з 2002 року. Я погоджуся на будь-яку роботу, яку вона мені доручить. Разом ми будемо розбудовувати партію, іти на вибори і перемагати”, - сказав Олег Гуменюк, виступаючи перед членами Політради, під час обрання.

Довідка. Народний депутат України 5-го скликання, обраний за списком блоку НУ, №67.

Народився 27.09.1970 (м.Хмельницький); дружина Ганна Юріївна; син Павло.

Освіта: Хмельницький технологічний інститут (1992), інженер-економіст.

Народний депутат України 4 скликання. 04.2002-04.06, по виборчому округу №165, Тернопільська область, висунутий Виборчім блоком політичних партій "Блок Віктора Ющенка "Наша Україна".

Набрав “За” 47.30%, серед 13 суперників.

На час виборів: голова ТОВ "Заграва-Експо", безпартійний.

Член фракції "Наша Україна" (з 05.2002), член Комітету з питань економічної політики, управління народним господарством, власності та інвестицій (з 06.2002).

1992-94 - аспірант, Хмельницький технолічний інститут.

1994-2002 - комерційний директор, голова, ТОВ "Заграва-Експо".

Довірена особа кандидата на пост Президента України В.Ющенка в ТВО №134 (2004-05).

Був членом Центрального проводу УНП (з 01.2003), член правління УНП.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Політика»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Релігія це зітхання пригнобленої тварі, серце безсердечного світу, подібно до того як вона - дух бездушних порядків. Релігія є опіум народу ”
Карл Маркс

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.