Аратта - На головну

26 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Глухів (Сумська область) 12 травня 1870 року, поширилися звістка, що їх знаменитому земляку Артемію Яковичу Терещенко, відомому цукрозаводчику та меценату височайшим указом надано потомственне дворянство. Сини згодом гідно продовжували його справу. А от численні онуки, вже стали прикладати свої здібності в інших іпостасях. Михайло Іванович Терещенко був міністром фінансів та закордонних справ в уряді О.Керенського; Федір Федорович Терещенко був талановитим авіаконструктором, вельми високо цінувався Жуковським, й літаки його конструкцій були прийняті на озброєння російською армією в І Світовій війні...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Уряд боїться волевиявлення народу. В цьому впевнилися у БЮТ

Політика 4686 переглядів

Опубліковано - 20.07.2007 14:47 | Всі новини | Версія для друку

Уряд боїться волевиявлення народу. В цьому впевнилися у БЮТ
Уряд боїться волевиявлення народу. В цьому впевнилися у БЮТ
Урядовці, попри досягнуті на вищому державному рівні домовленності, знову намагаються роздмухати протистояння у владі.

«Представники уряду попри досягнуті домовленості знову шукають приводу для політичного протистояння. Про це свідчить розробка Міністерством юстиції законопроекту про розмежування повноважень між Президентом, урядом і парламентом, яким повноваження Глави держави щодо забезпечення національної безпеки передаються Кабміну», - заявив член Ради Блоку Юлії Тимошенко, Голова Української соціал-демократичної партії Євген Корнійчук.

«Безперервне перетягування канату владних повноважень вже спричинило політичну кризу, яка негативно вплинула на економічне і соціальне становище в країні. Замість того, щоб в спокійній атмосфері провести дострокові вибори і дати можливість народу України на референдумі визначитися з державною моделлю, ініціатори розробки законопроекту продовжують розбурхувати пристрасті», - сказав Голова УСДП.

«Складається враження, що в ініціативі БЮТ щодо всенародного конституційного референдуму урядовці вбачають найбільшу загрозу. Мабуть, вони забули, що джерелом влади в Україні є народ і виключно йому належить невід’ємне право визначати яким має бути устрій держави, хто і за що в країні відповідає і хто кому підпорядковується. Чергові спроби уряду присвоїти собі додаткові повноваження в ситуації, коли суспільство активно обговорює можливість ухвалення Основного закону на референдумі, свідчать про те, що вони просто бояться волі народу», - наголосив Євген Корнійчук.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Політика»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Знання певних принципів легко компенсує незнання деяких фактів ”
К. Гельвецій

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.