Аратта - На головну

25 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


В одній з приватних клінік Києва медики крали органи. Слід привів до Ізраїлю

Кримінал 5251 перегляд

Опубліковано - 24.07.2007 10:40 | Всі новини | Версія для друку

Інколи пацієнти прокидалися на операційному столі без нирки та обіцяних грошей
Інколи пацієнти прокидалися на операційному столі без нирки та обіцяних грошей
Ізраїльські правоохоронці викрили мережу незаконної трансплантації органів в Україні. Поліція затримала 9 осіб.

Ізраїльська поліція викрила міжнародну мережу, що підозрюється в незаконній трансплантації донорських органів у приватній київській клініці.

Напередодні у тель-авівському аеропорту було затримано двох підозрюваних у цій справі. Загалом же правоохоронцям вдалося затримати вже дев’ятеро осіб, серед підозрюваних - і провідні медичні фахівці в галузі трансплантації.

На слід злочинного угруповання поліцію вивели оголошення у російськомовній пресі з пропозиціями стати донором нирок за щедру винагороду. За даними слідства, після публікацій оголошення скористатися трансплантацією виявили бажання десятки людей. Після медичного обстеження кандидатів доправляли до приватної клініки у Києві, де здійснювали операцію із пересадки донорської нирки іншому пацієнтові.

Одна нирка коштувала 150 тисяч доларів. Поліції також відомо про випадки, коли донори прокидалися після проведення операції наодинці і з’ясовували, що медики-шахраї зникли разом із видаленою ниркою та обіцяною за неї винагородою.

Як повідомив старший офіцер ізраїльської поліції Ліор Бокер, поліція очікує на нові звернення постраждалих від рук горе-медиків, скільки таких знедолених пацієнтів достеменно невідомо: "Останніми тижнями ми вийшли на людей, які або вже пройшли операцію з видалення нирки, або готувалися до неї. Ми розраховуємо отримати нові скарги від інших постраждалих", - повідомив поліцейський. Наразі триває слідство у цій справі.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Кримінал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Кількатисячолітня безперервна традиція густонаселеної Пра-України... дає сучасним українцям доказ непорушності володіння своєю землею упродовж тисячоліть. Треба визволитися від змови істориків”
Юрій Липа

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.