Аратта - На головну

30 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в селі Лемеші (Чернігівська область) на початку XVIII століття народився хлопчик Олексій Розум. У вільний від випасу корів час, він співав у сільскому церковному хорі, де був помічений, відправлений до Петербургу й згодом став графом Розумовським й вінчаним чоловіком імператриці Елизавети (щоправда без права престолонаслідування). Брат графа Кирило у 18 років (!!!) очолив петербургську академію наук, а згодом ще й став гетьманом Лівобережної України...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Другого більшовицького геноциду Україна не витримає

Політика 4780 переглядів

Опубліковано - 25.07.2007 13:47 | Всі новини | Версія для друку

Другого більшовицького геноциду Україна не витримає
Другого більшовицького геноциду Україна не витримає
Відверте бажання комуністів узяти контроль над МВС та Мінфіном свідчить проте, що вони прагнуть відродити “імперію зла” і не може не стурбувати кожного громадянина.

“Другого пришестя комуністів Україна вже не витримає”, - так прокоментував представник „Правиці” від Української народної партії Степан Хмара заяву одного з лідерів КПУ, віце-спікера ВР V скликання Адама Мартинюка щодо зацікавленості комуністів у керівництві МВС, МЗС та Мінфіном в складі нового Кабінету міністрів після дострокових парламентських виборів.

Дисидент Хмара, який за комуністичного режиму був засуджений до 7 років ув‘язнення в таборах суворого режиму та 5 років заслання, розцінює як "анахронізм" плани КПУ "повернутися у владу на початку третього тисячоліття", коли "тоталітарні режими в усьому світі відходять в минуле".

"Свого часу КПУ мала 100%-й контроль над урядом та парламентом, і ці часи тоталітаризму ми ще добре пам‘ятаємо. Екскурсії в комуністичне минуле Україні ні до чого", - каже Хмара.

За його словами, він "не бажає, щоб нове покоління жило за комуністичного диктату, повторюючи сумну долю дисидентів радянських часів”.

Особливо знаковим вважає Хмара бажання КПУ отримати після виборів крісло глави МВС, „яке за радянських часів використовувалося для придушення будь-якої політичної діяльності, окрім офіційно дозволеної”.

"Професійні «революціонери» з КПУ давно забули про ідеї пролетаріату та самовіддано кинулись захищати інтереси великого капіталу», - зауважує політик. Саме цим він пояснює прагнення комуністів прибрати до рук економічне відомство, а не соціальні міністерства, - скажімо, Міністерство праці та соціальної політики.

«Боротьба за соціальні права трудящих залишилася тільки в гаслах. Зараз КПУ відкрито прагне доступу до перерозподілу фінансових потоків, щоб відпрацювати кошти своїх господарів», - констатував представник УНП.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Політика»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Ваша так звана релігія діє як опій: вона заманює і приглушує болі замість того, щоб надати сили”
Новаліс

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.