Аратта - На головну

26 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


БЮТівці думають, що Мороза путчить

Політика 4945 переглядів

Опубліковано - 30.07.2007 11:27 | Всі новини | Версія для друку

Такий вигляд мали творці ГКЧП у 1991 році
Такий вигляд мали творці ГКЧП у 1991 році
Із нагоди чергової ініціативи парламентарів неправочинного парламенту БЮТ виступив із заявою.

Ми надаємо її текст без скорочеень та коментарів:

Політичний авантюрист Мороз намагається організувати путч ГКЧП

Скликання колишнім спікером Олександром Морозом спільно з екс-депутатами від проурядової коаліції позачергової сесії Верховної Ради України є брутальною спробою зірвати проведення дострокових виборів, в односторонньому порядку знищити домовленості на вищому рівні щодо виходу з політичної кризи та породити чергове громадянське протистояння.

Політичний авантюрист Олександр Мороз сьогодні намагається організувати путч ГКЧП, завдання якого будь-якими засобами завадити демократичному волевиявленню громадян та персонально для Мороза зберегти спікерську посаду.

Втративши власну честь і совість, він зганьбився зрадою своїх виборців, за що отримав всенародну ненависть і сьогодні готовий реалізовувати будь-які безглузді політичні проекти, щоб бодай ще кілька хвилин посидіти у спікерському кріслі у Верховній Раді України.

Блок Юлії Тимошенко нагадує, що згідно з Конституцією і законами України Верховна Рада V скликання є неправомочною і такою, що втратила свої повноваження після складення більше третини депутатських мандатів. З приводу цієї позиції в Україні існує повний юридичний консенсунс. І народ України жодним чином не повинен страждати від правового нігілізму і політичного банкрутства однієї особи.

Проголошення позачергової сесії колишніми народними депутатами можна було б розцінити як банальну політичну клоунаду. Однак ми нагадуємо Морозу, що особи, які не маючи на те законних, делегованих народом повноважень, проголошують себе діючою Верховною Радою, - є кримінальними злочинцями, які пробують здійснити антиконституційний переворот і захоплюють владні повноваження. Відповідальність за такі дії неминуча.

Ми запевняємо громадян України, що дострокові вибори обов’язково відбудуться, незважаючи на провокації недалеких політичних пенсіонерів. І у разі, якщо Олександр Мороз не відмовиться від своїх путчистських планів, за цей карний злочин він відповідатиме, як того вимагає закон і правосуддя.

Ми закликаємо Олександра Мороза та інших провокаторів політично звільнити від себе народ України і бодай цим спокутувати свою велику ганьбу і нікчемність, підлість і зраду.”
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Політика»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Марно пояснювати дурням і начальникам: перші слухають і нічого не розуміють, другі все розуміють і тому не слухають”
Михайло Мамчич

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.