Аратта - На головну

27 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


РУХ остаточно вирішив приєднатися до мегаблоку

Політика 5154 перегляди

Опубліковано - 2.08.2007 16:37 | Всі новини | Версія для друку

РУХ остаточно вирішив приєднатися до мегаблоку
РУХ остаточно вирішив приєднатися до мегаблоку
ХVІІ Всеукраїнський З’їзд Народного Руху України, після жорсткої дискусії ухвалив рішення приєднатися до мегаблоку НУ-НС.

«Після досить гострих дискусій ХVІІ Всеукраїнський З’їзд Народного Руху України прийняв важливі рішення, від яких залежить і майбутнє Народного Руху України, і участь Народного Руху України у позачергових виборах», - заявив Голова Народного Руху України, один із лідерів блоку «Рух – Українська Правиця», учасник виборчого блоку «Наша Україна – Народна Самооборона» Борис Тарасюк на прес-конференції для ЗМІ після ХVІІ Всеукраїнського З’їзду НРУ, повідомляє прес-служба.

«З’їзд затвердив ухвали запропоновані Центральним Проводом Народного Руху України. Ухвалою «Про утворення виборчого блоку «Наша Україна – Народна Самооборона» З’їзд НРУ уповноважив Голову НРУ Бориса Тарасюка укласти та підписати угоду про утворення Блоку «Наша Україна – Народна Самооборона». - зачитав рішення лідер РУХу.

Ця ухвала була прийнята 211 голосами, 24 проголосували «проти», 8 учасників з’їзду утримались», - зазначив Тарасюк.

За словами Тарасюка, «приблизно однаково розподілилися голоси під час утвердження Ухвали «Про утворення єдиної національно-демократичної політичної партії».

З’їзд ухвалив окрему Ухвалу «Про принципи об’єднання демократичних сил» та схвалив виборчий список Народного Руху України в складі виборчого списку міжпартійного блоку».

Як зазначив Тарасюк, «З’їзд прийняв три заяви: «Про політичну ситуацію в країні», «Про скасування депутатської недоторканності» та «Про недопущення будівництва пам’ятників кату українського народу Катерині ІІ в Одесі та інших містах».
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Політика»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Люди, які ніколи не оглядалися на предків, не дбатимуть про нащадків”
Едмунд Берк

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.