Аратта - На головну

28 квітня 2024, неділя

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Балога вже знає, де грішитимуть адмінресурсом

Політика 5003 перегляди

Опубліковано - 6.08.2007 14:23 | Всі новини | Версія для друку

Балога вже знає, де грішитимуть адмінресурсом
Балога вже знає, де грішитимуть адмінресурсом
Глава Секретаріату Президента України, член Президії партії “Наша Україна” Віктор Балога розцінив масове включення міністрів діючого уряду до виборчого списку Партії регіонів як очевидне свідчення її невпевненості у своїх електоральних результатах.

«Напевно, «регіонали» добре розуміють, що за рік діяльності нинішнього складу Кабінету Міністрів вони відчутно втратили у підтримці людей, у тому числі і на сході країни, де мешкає найбільше симпатиків ПР. Одна річ – слухати гіпнотичні заяви про зростання добробуту та стабільність, і зовсім інша – бачити великі цифри комунальних рахунків і цінників у крамницях. Тому урядовці вирішили просто: вони хочуть сховатися від відповідальності за наслідки своєї роботи в парламентських стінах, ще й прикрившись депутатською недоторканністю. Міністри зайняли місця ближче до початку списку, щоб мати найбільше шансів потрапити у Верховну Раду. Це означає, що Партія регіонів усвідомлює свій близький програш на виборах і розраховує провести у парламент хоча б урядовців», – зауважив Балога, повідомляє прес-служба.

Керівник президентського Секретаріату вважає, що участь у виборчих перегонах майже всього складу Кабміну загрожує широким застосуванням адміністративного ресурсу і тиску. Він нагадав, що у 2006 році, під час кампанії з виборів до ВР, лідер Партії регіонів Віктор Янукович вимагав відставки міністрів, які балотуються в парламент.

«Однак сьогодні змінилися обставини – змінилися й мотиви та дії. З волі та благословення керівника уряду лише в першій сотні кандидатів від ПР, окрім нього самого, є два десятки віце-прем’єрів, міністрів і їхніх заступників. Про їх відставки з посад не сказано ані слова, що підштовхує до висновку про розрахунок «регіоналів» на безлімітний адмінресурс».- зауважив керівник президентсьского Секретаріату.

Водночас Віктор Балога підтвердив, що ніхто із працівників Секретаріату Президента України не балотується до Верховної Ради.

«Сьогодні підписано відповідні кадрові Укази Глави держави та керівника Секретаріату, всі кандидати в народні депутати, які мали бодай віддалене відношення до Секретаріату, звільнені з посад. Обіцянка про те, що чиновники з Банкової не будуть включені у виборчі списки, виконана повністю. Отже, будь-які закиди в адмінресурсі відсьогодні мають тільки одного адресата – будинок уряду». - сказав він.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Політика»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Марно пояснювати дурням і начальникам: перші слухають і нічого не розуміють, другі все розуміють і тому не слухають”
Михайло Мамчич

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.