Аратта - На головну

7 травня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Ганна Герман театрально заявила про намір допомогти журналістам

Політика 5815 переглядів

Опубліковано - 6.08.2007 16:44 | Всі новини | Версія для друку

Ганна Герман театрально заявила про намір допомогти журналістам
Ганна Герман театрально заявила про намір допомогти журналістам
Надеп від партії Регіонів і журналістка Ганна Герман публічно заявила про намір допомогти журналістам тижневика “Без цензури”. Матеріально і театрально.

- Я сама колись жила з журналістської праці і знаю, як важко газетярам, яка це небезпечна і трудомістка професія. Мені соромно за Романа Безсмертного, який є небідною людиною і який змушує голодувати журналістські родини. Оскільки часу на відпустку все одно нема, то я вирішила перерахувати свої відпускні для журналістів газети «Без цензури». - наводить слова народної обраниці прес-служба ПР.

Цей крок пояснюю тим, що хоч це і газета, яка працювала на інтереси помаранчевих, однаково проблеми журналістів цієї газети для мене близькі та зрозумілі. Я закликаю усіх моїх колег з БЮТ та «НУ-НС» теж виділити кошти з власних заощаджень для допомоги колегам з газети «Без цензури».

Замість післямови. Зрозуміло, що ставлення політиків до власного видання - газети “Без цензури”, важко коментувати так, щоб знайти потрібне цензурне слово.

Проте, ми переконані, що ще гірше - на цьому дешево піаритися. Тим більше - колезі, яка все менше й менше журналістка і все більше стає цинічним політиком.

І ось чому. Нещодавно аналогічна ситуація, тобто, невиплата зарплатні була зафіксована у “незалежного” Інтернет-видання партії Регіонів. І причому - заборгованість була ще від часу минулих виборів, на яких журналісти рекламували команду проффесіоналів.

І луганські колеги, так само, зверталися публічно і до керівництва означеної партії, де присутня колега Герман, і особсто до замовників агітації. Проте, тоді шановна пані Ганна не кинулася матеріально допомагати колегам, і, навіть, не згадала, яка то тяжка праця. Вона просто сказала, що не в курсі. Бо тоді ще не було виборів, а більшовицька коаліція - була правлячою. А головне, напевно, що журналісти “свої” і на них не дуже пропіарися.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Політика»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Ніколи нічого не замишляйте проти Росії, тому що на кожну вашу хитрість вона відповість своєю непередбачуваною дурістю ”
Отто фон Бісмарк

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.