Аратта - На головну

24 квітня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- під час англо-бурської війни (Південна Африка) в 1899-1902 роках, командир одного з загонів бурів українець Юрій Будяк, врятував від розстрілу одного молодого англійського журналіста. Згодом останній допоміг Ю.Будяку вступити до Оксфордського університету. В 1917 році Ю.Будяк працює в уряді Української Народної Республіки. В 1943 році Юрій Будяк помирає в радянському концтаборі. Англійського журналіста звали .... Уїнстон Черчілль....
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Демократія як вона є. Більшовицьке розуміння

Пістолетне право 6763 перегляди

Опубліковано - 7.08.2007 00:42 | Всі новини | Версія для друку

Демократія як вона є. Більшовицьке розуміння
Демократія як вона є. Більшовицьке розуміння
На Житомирщині скоєно напад на один з районних штабів Блоку Юлії Тимошенко.

Про це сьогодні на прес-конференції в офісі Житомирського обласного штабу БЮТ заявив голова обласної організації БЮТ Сергій Пашинський.

За його словами, зловмисники виламали вхідні двері на першому та другому поверхах штабу і потрапили у приміщення місцевої партійної організації.

"Їхньою метою, напевно, було отримання доступу до штабної документації та архівів, які зберігалися у сейфі. Зрештою, саме документи стали об’єктом злочинних зазіхань нападників, які виламали дверцята сейфу та вчинили погром всередині партійного офісу", - повідомив Пашинський.

За його словами, вкрадено електронні носії даних, на яких містилася вся інформація про членів партії, партійні групи, дані про депутатську діяльність всіх партійних фракцій Малинського району Житомирщини.

Пашинський наголосив, що Житомирська обласна організація БЮТ вважає справжньою причиною нападу на районний штаб у Малині спроби політичних опонентів зірвати розпочатий процес збору підписів за проведення народного референдуму щодо внесення змін до Конституції.

Він також повідомив, що в усіх районах Житомирщини подібні збори пройшли "з великим успіхом". Зокрема, у Малині такі збори відбулися 31 липня, а ініціативна група у кількості 39 осіб була зареєстрована саме напередодні нападу на штаб.

Пашинський також підкреслив, що обласна організація БЮТ вимагає від правоохоронних органів негайно розслідувати цей інцидент.

Від “Аратти”: невстановлені бандити - обов'язковий атрибут українських виборів. Вони торощать офіси, б'ють активістів, нардепів.... Починаючи із 2004 року.

Саме цій масовці певні політичні сили(здогадайтеся із третього разу які?) відводять у своему типовому сценарії певну і не останню роль. Не тому, що ці бандити гірше за “Козаностру”, а тому, що в Україні є саме такі правоохоронні органи! Причому - підконтрольні. Саме їм, а не бандитам, належить соло у цій партії. Бо жодного із “невстановлених” не те що не притягнули, як належить за законом, до відповідальності, а якщо й притягали - ну так сором'язливо, що аж рука не піднімається порушити оту гармонійну цноту: “замовних бандитів” і “правоохоронців”.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Пістолетне право»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Навчаючи інших, ми вчимося самі”
Сенека

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.