Аратта - На головну

6 травня 2024, понеділок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


За критику столичного мера журналіста попередили. Кулаком у писок

Кримінал 6619 переглядів

Опубліковано - 14.08.2007 12:53 | Всі новини | Версія для друку

За критику столичного мера журналіста попередили. Кулаком у писок
За критику столичного мера журналіста попередили. Кулаком у писок
Увечері в понеділок, 13 серпня, в Оболонському районі Києва в під’їзді свого будинку невідомими був побитий журналіст газети “Коммерсантъ-Україна” Артем Скоропадський.

Відповідну інформацію підтвердили в редакції газети.

За інформацією видання, Скоропадський повідомив, що приблизно о 22 годині 40 хвилин він вийшов у магазин, розташований біля будинку, а коли повертався, в темному під’їзді невідомий ударив його в обличчя.

«Коли я у відповідь ударив його ногою, нападаючий пішов до виходу, де на нього чекав співучасник. Потім злочинці зникли. Нападники поводилися мовчки, грошей не вимагали», – розповів Скоропадський. На місце події прибули співробітники міліції.

Скоропадський припускає, що подія може бути пов’язана з його професійною діяльністю. Саме в понеділок у газеті на першій полосі вийшов матеріал з різкою критикою київського мера Леоніда Черновецького. Після чого в редакцію газети подзвонили з мерії і вимагали спростування матеріалу, оскільки вважають, що журналіст перекрутив цитату мера.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Кримінал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Слово, що йде від серця, проникає в серце”
Нізамі

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.