Аратта - На головну

28 квітня 2024, неділя

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Луценко не гендлював державним житлом і не вештав по кабаках із Колесніковим та Мартинюком

Політика 4698 переглядів

Опубліковано - 14.08.2007 17:31 | Всі новини | Версія для друку

Луценко не гендлював державним житлом і не вештав по кабаках із Колесніковим та Мартинюком
Луценко не гендлював державним житлом і не вештав по кабаках із Колесніковим та Мартинюком
Лідер блоку НУ-НС категорично спростовує інформацію, про те, що він, переписав на свого тестя квартиру, яку отримав від держави і заперечує факт таємної зустрічі з Колесніковим, Мартинюком та Плющем.

Про це Юрій Луценко заявив сьогодні на прес-конференції, відповідаючи на запитання журналістів.
«Я ніколи не отримував від держави квартири, - наголосив лідер НУ-НС, - ні тоді, коли працював в облдержадміністрації, ні тоді, коли працював в Міністерстві внутрішніх справ».

«Ніякої квартири на тестя я не переписував», - заявив він, додавши при цьому, що не виключає можливості після виборів довести це в судовому порядку і захистити таким чином свою честь, гідність, ділову репутацію.

Також Юрій Луценко спростував інформацію деяких ЗМІ про таємну зустріч з керівником виборчого штабу Партії регіонів Борисом Колесніковим, секретарем РНБО Іваном Плющем та одним з лідерів КПУ Адамом Мартинюком.

Він назвав цю інформацію такою, що не відповідає дійсності, але зауважив, що дійсно, після завершення міжпартійного з’їзду вечеряв в ресторані, але «ні пана Колеснікова, ні пана Плюща, ні пана Мартинюка, для кого на щастя, для кого ні, там не було», - сказав Луценко.

Нагадаємо минулого тижня деякі ЗМІ писали, що Луценко та Плющ зустрічалися з Мартинюком та Колесніковим в одному з київських ресторанів.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Політика»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Уряди, в яких висловлюються протилежні міркування, придатні, доки царює мир”
Наполеон

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.